HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Lastenlääkäri Seinäjoelle, Vaasaan tai Pietarsaareen

Tule pitämään lastenlääkärin vastaanottoa Seinäjoen, Vaasan tai Pietarsaaren Pihlajalinnaan!

Paikkakunta: Seinäjoki, Vaasa, Pietarsaari

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Tule pitämään lastenlääkärin vastaanottoa Seinäjoen, Vaasan tai Pietarsaaren Pihlajalinnalle!

Kasvun myötä meillä on juuri Sinun lastenlääkäriosaamisellesi kysyntää tehtävissä, joissa potilasvirta on taattua. Yhdistyimme alkuvuodesta 2022 Pohjola Sairaalan kanssa, ja yhteistyösopimus Pohjolan ja muiden vakuutusyhtiöiden kanssa on lisännyt merkittävästi potilasvirtaa ja volyymia eri erikoisalojen osalta – erityisesti lastentaudeissa.

Voit työskennellä Pihlajalinnalla ammatinharjoittajuuden ohella myös palkkatyösuhteessa. Työpanosta ja työskentelyn ajankohtaa voidaan yhdessä sovitusti muokata aina elämäntilanteeseesi sopivaksi.

Lastenlääkärin työssä on hyödynnettävissä Pihlajalinna Terveyssovellukseemme kytköksissä oleva chat-palvelu. Voit työskennellä halutessasi hybridimallilla – toiveidesi mukaan osittain lähityössä ja osan viikosta vaikka kotoakin käsin. Lastenlääkärin chat-palvelussa potilas pääsee keskustelemaan lastenlääkärin kanssa chatissa ilman ajanvarausta. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptin tai tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin. Etävastaanotolla saa apua esimerkiksi näihin vaivoihin: ihottumat, infektiot, allergiat, astma, vatsavaivat ja ylipaino.

Kiinnostuitko aihepiiristä? Jatkaisimme mielellämme keskusteluja aiheesta kanssasi, ota siis yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kysy lisää.

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Seinäjoki, Vaasa, Pietarsaari

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: EL, eval

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Johanna Karhukorpi [email protected] 040 821 7615

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi