HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Urheiluklinikan ja päivystyksen palveluvastaava Runo Pyykönen: Palkitsevinta on, kun asiakas saa hyvää hoitoa

Pihlajalinnan Urheiluklinikan ja päivystyksen palveluvastaava Runo Pyykönen aloitti uransa päivystyksessä, jonka jälkeen hän päätyi Pihlajalinnaan.

Urheilun ja sairaanhoidon yhdistyminen herätti mielenkiinnon Urheiluklinikkaa kohtaan.

Työpäiväni alkaa sähköpostien lukemisella, minkä jälkeen alan suunnitella ja selvittää päivän asioita. Urheiluklinikalla pidän huolen siitä, että urheilijoiden ja aktiiviliikkujien olisi mahdollisimman yksinkertaista päästä hoitoon ja että he saavat parasta mahdollista palvelua sujuvasti. Olen myös aktiivisesti yhteyksissä urheiluseuroihin ja olen mukana heidän järjestämissä tapahtumissa.

Olen myös työskennellyt toimipisteeni Pihlajalinna Dextran päivystyksessä. Siellä aamuvuoro alkaa aamulla seitsemältä ja iltavuoro alkaa kahdelta tai kolmelta. Päivystyksessä työpäivään kuuluu lääkärin avustamista erilaisissa hoitotoimenpiteissä.

Päivystyksen kautta Urheiluklinikalle

Päädyin sairaanhoitajaksi perhesuhteiden innoittamana. Äidilläni oli aikoinaan hoiva-alan yritys, ja ajattelin, että olisi mukava olla sen toiminnassa mukana. Yritys kuitenkin myytiin, ja päädyin Savonlinnaan keskussairaalan päivystykseen töihin, jossa olin vuoden.

Sen jälkeen tieni vei Vantaalle päivystykseen, jossa olin kolme vuotta, ennen kuin tulin lopulta Pihlajalinnalle.

Selasin huvikseni työpaikkailmoituksia, ja Pihlajalinnan ilmoitus erottui muista: työpaikassa olisi mahdollisuus yhdistää urheilu ja sairaanhoito. Olin iloinen, kun sain työpaikan.

Tärkeää on myös ammattiylpeys

Palkitsevinta työssäni on, kun saan kehitettyä asiakkaalle onnistuneen hoitoprosessin. Onnistumisen tunne tulee siitä, kun asiakas saa hyvää palvelua ja onnistunutta hoitoa.

Sairaanhoitajan tulee olla pitkäjänteinen. Sosiaaliset taidot ovat tärkeät ja pitää olla kova tekemään töitä.Tärkeää on myös ammattiylpeys.

Uskon sairaanhoitajille löytyvän aina töitä. Sairaanhoitajia tarvitaan siihen, että moniammatillinen yhteisö toimii. Yhteisöön kuuluvat esimerkiksi lääkärit, fysioterapeutit sekä kuvantamisen ja laboratorion väki.

Sairaanhoitajat ovat tärkeä osa tässä yhteisössä.

Kiinnostuitko? Hae töihin Pihlajalinnaan! Katso avoimet työpaikkamme

Lähetä meille avoin hakemus

Lue lisää hoitohenkilöstön uratarinoita

Palveluvastaavan uratarina: Jonas Englund

“Pihlajalinnassa on sisäistä esimieskoulutusta. Mä olen käynyt nyt näitä kursseja ja huomannut, että täähän onkin aika nasta juttu.”

Työparityöskentelyä uniklinikalla

Työparityöskentely uniklinikalla on hyvä esimerkki siitä, kuinka kokenut lääkäri ja työuran alkuvaiheessa oleva hoitaja pystyvät yhdessä toimimaan potilaiden parhaaksi.

Verisuonikirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja Aino Kuivalainen: Tärkeintä on halu auttaa

Verisuonikirurgiaan erikoistunut sairaanhoitaja Aino Kuivalainen päätyi opiskelemaan sairaanhoitajaksi oman loukkaantumisensa seurauksena.

Anestesia- ja heräämöhoitaja Minna Humppi: Leikkaustiimi ei toimi ilman sairaanhoitajaa

Minna Humppi työskentelee anestesia- ja heräämöhoitajana Pihlajalinna Dextrassa. Hän tiesi jo lapsena haluavansa sairaanhoitajaksi, sillä sairaalamaailma kiehtoi pienestä pitäen.

Urheiluklinikan ja päivystyksen palveluvastaava Runo Pyykönen: Palkitsevinta on, kun asiakas saa hyvää hoitoa

Pihlajalinnan Urheiluklinikan ja päivystyksen palveluvastaava Runo Pyykönen aloitti uransa päivystyksessä, jonka jälkeen hän päätyi Pihlajalinnaan.