HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Yleislääkäri Sodankylään

Oletko pitkän linjan erikoislääkäri tai pari vuotta sitten valmistunut lääketieteen lisensiaatti, joka on valmis itsenäiseen työhön? Tule yleislääkäriksi Pihlajalinna Sodankylään!

Paikkakunta: Sodankylä

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Tervetuloa Yleislääkäriksi Pihlajalinna Sodankylään!

Lapin toimipisteemme sijaitsevat Kemissä, Pellossa, Kolarissa, Kittilässä (Levi), Sodankylässä sekä Rovaniemellä. Toimintamme on alueella työterveyshuoltoon keskittyvää, mutta eritoten Levillä ja Rovaniemellä kasvamme vahvasti myös lääkärikeskustoiminnoissa.

Sodankylässä toimintamme on pitkään keskittynyt työterveyshuollon pariin, mutta kysynnän myötä olemme halukkaita laajentamaan toimintaamme Sodankylässä myös vakuutusasiakkaiden ja itsemaksavien asiakkaiden keskuuteen.

Etsimme siis tällä hetkellä yleislääkäriä, joka olisi kiinnostunut tekemään 2–3 päivää viikossa töitä Sodankylän toimipisteessämme. Voit olla joko pitkänlinjan erikoislääkäri tai pari vuotta sitten valmistunut lääketieteen lisensiaatti, joka on valmis itsenäiseen työhön.

Ota yhteyttä, niin neuvotellaan yksityiskohdat yhdessä sopiviksi. Voit työskennellä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana ja työaika on sovittavissa oman tilanteesi mukaisesti.

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Sodankylä

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: LL, eval, EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Antti Kaleva [email protected] 050 326 3191

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi