HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Lastenlääkäri Helsinkiin

Tule pitämään lastenlääkärin vastaanottoa Helsingin Munkkivuoreen!

Paikkakunta: Helsinki

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Kasvun myötä meillä on juuri Sinun lastenlääkäriosaamisellesi kysyntää tehtävissä, joissa potilasvirta on taattua. Yhdistyimme alkuvuodesta 2022 Pohjola Sairaalan kanssa, ja yhteistyösopimus Pohjolan ja muiden vakuutusyhtiöiden kanssa on lisännyt merkittävästi potilasvirtaa ja volyymia eri erikoisalojen osalta – erityisesti lastentaudeissa.

Voit työskennellä Pihlajalinnassa ammatinharjoittajuuden ohella myös palkkatyösuhteessa. Työpanosta ja työskentelyn ajankohtaa voidaan yhdessä sovitusti muokata aina elämäntilanteeseesi sopivaksi. Pihlajalinnassa ei ole päivystysvelvollisuutta, mutta halutessasi voit osallistua päivystysrinkiin.

Lastenlääkärin voit hyödyntää Pihlajalinna Terveyssovellukseemme kytköksissä olevaa chat-palvelua. Voit työskennellä halutessasi hybridimallilla – toiveidesi mukaan osittain lähityössä ja osan viikosta vaikka kotoakin käsin.

Lastenlääkärin chat-palvelussa potilas pääsee keskustelemaan lastenlääkärin kanssa chatissa ilman ajanvarausta. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptin tai tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin. Etävastaanotolla tarjotaan apua esimerkiksi näihin vaivoihin: ihottumat, infektiot, allergiat, astma, vatsavaivat ja ylipaino.

Tarjoamme

  • Joustavat työaikajärjestelyt

  • Kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus

  • Edullisempi hinta Forever-kuntoklubilla kuntoillessa

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Helsinki

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: EL, eval

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Annika Ylönen [email protected] 040 901 3312

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi