HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Yleislääkäri Seinäjoelle

Haemme Seinäjoelle yleis- ja erikoislääkäreitä. Tarjoamme erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden.

Paikkakunta: Seinäjoki

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Haemme Seinäjoelle yleis- ja erikoislääkäreitä.

Pihlajalinna Seinäjoki on moderni lääkärikeskus ydinkeskustassa, rautatieaseman vieressä, os. Keskuskatu 5. Uusissa ja nykyaikaisissa toimitiloissamme toiminta käynnistyi maaliskuussa 2018.

Lääkärikeskuksessa ja sairaalassa on kattava palveluvalikoima. Meillä lääkäri on muutakin kuin nimi listalla. Olemme sitoutuneet kehittämään vastaanottotoimintoja yhdessä lääkäreidemme kanssa. Tavoitteemme on, että luomme yhdessä hyvät työskentelyolosuhteet kullakin erikoisalalla.

Pihlajalinnan lääkärikeskuksissa voit erikoislääkärinä aloittaa vastaanoton pitäminen miellyttävissä tiloissa ja tehokkaassa ympäristössä. Meille tekemäsi työ on erittäin arvokasta, ja haluammekin tarjota sen tekemiseksi parhaat mahdolliset lähtökohdat. Käytössäsi on laajat tutkimus- ja kuvantamismahdollisuudet sekä moderni välineistö. Konsultaatiomahdollisuutesi ovat laajat, sillä Seinäjoen lääkärikeskuksessa ja sairaalatoiminnassa on edustettuna lähes jokainen erikoisala!

Voimme sopia aloituksen joustavasti ja voit halutessasi tehdä töitä myös osa-aikaisesti. Voit työskennellä palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Ole yhteydessä rekrytointiasiantuntijaamme, niin saat tietoa viimeaikaisista tarpeista erikoislääkäreiden osalta. Vt. aluejohtajamme vastaa myös mielellään kysymyksiin koskien esimerkiksi lääkärikeskustoimintaa ja mahdollista sopimussisältöä.

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Seinäjoki

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: EL, eval

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Johanna Karhukorpi [email protected] 040 821 7615

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi