HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Yleislääkäri Länsi-Suomeen

Pihlajalinnassa voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista yleislääkärin työtä osaavassa ja moniammatillisessa tiimissä.

Paikkakunta: Vaasa, Pietarsaari, Alavus, Ähtäri, Laihia

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Työn kuvaus

Etsimme yleislääkäreitä Alavudelle ja Ähtäriin, Vaasaan, Pietarsaareen ja Laihialle.

Pihlajalinnassa voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä. Soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen.

Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Tarjoamme

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä joustavasti elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Vaasa, Pietarsaari, Alavus, Ähtäri, Laihia

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Ammatinharjoittaja

Vaadittavat oikeudet: eval, EL

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Johanna Karhukorpi [email protected] 040 821 7615

Jätä yhteydenottopyyntö

Rekrytointiasiantuntijamme on sinuun pian yhteydessä

Ota yhteyttä rekrytointitiimiin

Voit ottaa yhteyttä rekrytoijiimme myös suoraan soittaen tai sähköpostilla.

Rekrytoinnin yhteystiedot
Lääkärirekrytointi