HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Hammaslääkäri Kuusiolinnaan

Työ Kuusiokuntien alueella tarjoaa hammaslääkärille monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän. Työssäsi sinua tukevat kokeneet ja ammattitaitoiset hoitajat ja kollegat.

Paikkakunta: Alavus, Kuortane, Soini, Ähtäri

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava

Työn kuvaus

Haemme hammaslääkäriä Pihlajalinna Terveyden palvelukseen Kuusiolinnaan.

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinna Oy:n ja alueen kuntien Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin yhteisomistuksessa oleva yhtiö, joka järjestää sosiaali- ja terveyspalvelut alueen n. 24 tuhannelle asukkaalle.

Hammaslääkäreiden vakanssipohja on yhteensä 11 ja toimipaikoissa työskennellään perinteiseen tapaan hammaslääkäri-hoitaja työparimallilla. Alavudella ja Ähtärissä toimii keskitetty ajanvaraus, ja osan ajoista voi ottaa suoraan omalle varauskirjalle ja sillä tavoin suunnitella ja aikatauluttaa omaa työpäivää.

Työ Kuusiokuntien alueella tarjoaa monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkentän. Toiveidesi ja kykyjesi mukaan työnkuva voi painottua tiettyihin hammashoidon osa-alueisiin tai siitä voidaan rajata tiettyjä potilassegmenttejä pois. Työnkuvaa voidaan siis räätälöidä juuri itsesi näköiseksi. Työssäsi sinua tukevat kokeneet ja ammattitaitoiset hoitajat ja kollegat. Talossa on omat osaajat oikomisen, kirurgian ja protetiikan osalta. Konsultaatiomahdollisuudet niin talon sisällä kuin ulospäin toimivat erinomaisesti. Laboratorio- ja kuvantamispalvelut löytyvät kätevästi saman katon alta, eikä hoitojonoja juuri ole.

Työilmapiiri saakin kehuja ja henkilöstö viihtyy mainiosti. Kun vielä palkkaus on suorastaan erinomainen ja työ- ja loma-ajat joustavat, puhutaan aidosti hyvästä työpaikasta. Ota yhteyttä ja koe se omakohtaisesti!

Vaatimukset

HLL | eval

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Alavus, Kuortane, Soini, Ähtäri

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Juha Jäälinoja [email protected] 041 506 3300

Kiinnostuitko?

Kun hammaslääkärin työ Pihlajalinnassa tai hyvinvointialueella kiinnostaa, ota yhteyttä ja kerro toiveesi työn suhteen.