HenkilöasiakkaatTyöterveysJulkiset palvelutTietoa meistäTyöpaikat

Hammaslääkäri Kristiinankaupunkiin

Haemme hammaslääkäriä Selkämeren Terveyden palvelukseen Kristiinankaupunkiin. Laaja-alaisen potilasmateriaalin vuoksi työ on vaihtelevaa ja ammattitaitoa kehittävää.

Paikkakunta: Kristiinankaupunki

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava

Työn kuvaus

Haemme hammaslääkäriä Selkämeren Terveyden palvelukseen Kristiinankaupunkiin.

Hammaslääkärin työ Kristiinankaupungissa tarjoaa historiaa huokuvan merellisen kaupunkiympäristön, viihtyisän työyhteisön ja monipuolisen terveyskeskushammaslääkärin tehtäväkentän. Laaja-alaisen potilasmateriaalin vuoksi työ on vaihtelevaa ja ammattitaitoa kehittävää. Hammaslääkäreitä on neljä, joista yksi toimii paikallisena vastuuhenkilönä.

Työyhteisölle antaa rikkautta siinä toimivat monen ikäiset ihmiset. Sen myötä yhteishenki on hyvä ja yhteistyö sujuu jouhevasti kaikkien ammattiryhmien kesken. Työhön on hyvät vaikutusmahdollisuudet ja henkilökohtaiset toiveet pyritään huomioimaan mahdollisimman pitkälle.

Kristiinassa saat nykyaikaiset työvälineet, esihenkilön ja työyhteisön tuen sekä toimivat puitteet tehdä merkityksellistä työtä. Työaika on poikkeuksellisen joustava, voit esimerkiksi työskennellä vuoroviikoin tai rakentaa oman näköisen työrytmin. Myös palkkamalli on joustava, voit työskennellä niin kuukausi- kuin tuntipalkalla. Palkkaus on julkisen sektorin parhaita ja vakituisena työntekijänä saa nauttia myös Pihlajalinna konsernin kattavista henkilöstöeduista, kuten liikunta- ja kulttuurieduista, laajoista työterveyshuollon palveluista ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksesta.

Vaatimukset

HLL | eval

Työtehtävään liittyvät tiedot

Paikkakunta: Kristiinankaupunki

Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva, osa-aikainen, Toistaiseksi voimassa oleva, kokoaikainen, Määräaikainen, osa-aikainen, Tarvittaessa työhön kutsuttava

Lisätietoja tehtävästä antaa

Rekrytointiasiantuntija Juha Jäälinoja [email protected] 041 5063300

Kiinnostuitko?

Kun hammaslääkärin työ Pihlajalinnassa tai hyvinvointialueella kiinnostaa, ota yhteyttä ja kerro toiveesi työn suhteen.