Lauri Ahonen — Pihlajalinna

Lauri Ahonen

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri eli pediatri palvelevat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa.

Olen helsinkiläinen lastenlääkäri ja olen työskennellyt kattavasti eri sairaaloissa, vastaanotoilla sekä päivystyspisteissä.

Vastaanotollani hoidan kaikenikäisten lasten ja nuorten päivystyksellisiä asioita, kuten infektioita ja muita nopeaa hoitoa vaativia tilanteita. Lisäksi hoidan erilaisia terveysongelmia sekä -huolia ja tarvittaessa autan myös oikean asiantuntijan löytämisessä. Olen perehtynyt viimeisimpiin tutkimustuloksiin sekä hoitolinjoihin. Teknologia ja nykyaikaiset ilmiöt ovat minulle tuttuja.

Huomaathan, että erikoisalaani eivät ole välittömästi kirurgista hoitoa vaativat ongelmat kuten murtumat, haavat ja huomattavat vammat.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lastentautien erikoislääkäri

Terveydenhuollon tietotekniikan erityispätevyys

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 96 euroa

Vastaanottokäynti, 40 min: 149 euroa

La 20min 165€, su 20min 220€. Varaathan 40 minuutin tupla-ajan mm. seuraaviin asioihin: monimutkaisten tutkimustulosten läpikäyminen ja jatkosuunnitelman tekeminen, nuoren elämäntapoihin/tietokoneisiin/pelaamiseen liittyvät keskustelut sekä muut perusteellista vastaanottoa ja arviota edellyttävät asiat.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki