Lauri Ahonen — Pihlajalinna

Lauri Ahonen

Lastenlääkäri

Lastenlääkäri eli pediatri palvelevat lasten ja nuorten sekä äkillisissä että pitempiaikaista hoitoa vaativissa sairastumistapauksissa.

Olen helsinkiläinen lastenlääkäri ja olen työskennellyt kattavasti eri sairaaloissa, vastaanotoilla sekä päivystyspisteissä.

Vastaanotollani hoidan kaikenikäisten lasten ja nuorten päivystyksellisiä asioita, kuten infektioita ja muita nopeaa hoitoa vaativia tilanteita. Lisäksi hoidan erilaisia terveysongelmia sekä -huolia ja tarvittaessa autan myös oikean asiantuntijan löytämisessä. Olen perehtynyt viimeisimpiin tutkimustuloksiin sekä hoitolinjoihin. Teknologia ja nykyaikaiset ilmiöt ovat minulle tuttuja.

Huomaathan, että erikoisalaani eivät ole välittömästi kirurgista hoitoa vaativat ongelmat kuten murtumat, haavat ja huomattavat vammat.

Varaathan 40 minuutin tupla-ajan mm. seuraaviin asioihin: monimutkaisten tutkimustulosten läpikäyminen ja jatkosuunnitelman tekeminen, nuoren elämäntapoihin/tietokoneisiin/pelaamiseen liittyvät keskustelut sekä muut perusteellista vastaanottoa ja arviota edellyttävät asiat.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Lastentautien erikoislääkäri

Terveydenhuollon tietotekniikan erityispätevyys

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 20 min: 125 euroa

Vastaanottokäynti, 30 min: 165 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 220 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 20 min: 125 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 30 min: 165 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 45 min: 220 euroa

Vastaanottokäynti Lasten Päivystys, 60 min: 265 euroa

Hinnat ovat voimassa arkisin klo 7–21. Muina aikoina hintoihin lisätään korotukset: arkisin klo 21–7 hintojen korotus on 100 prosenttia. Lauantaisin klo 7–18 välillä korotus on 30 prosenttia. Lauantaisin klo 18 jälkeen, sunnuntaisin, juhlapyhien aattona klo 18 jälkeen ja pyhinä korotus on 100 prosenttia.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra (Munkkivuori)

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki