Ikipihlaja Setälänpiha, Lieto

Ikipihlaja Setälänpiha

Ikipihlaja -kodeissa arkea eletään yhdessä tehden

Ikipihlaja Setälänpiha tarjoaa ikääntyneille ympärivuorokautista asumispalvelua Liedon Vanhalinnassa. Asukkaita kodissamme on 27. Ikipihlaja Setälänpiha on jaettu kahteen ryhmäkotiin, Kultasiipeen ja Hopeasiipeen. Kultasiivessä on 18 asukaspaikkaa ja Hopeasiivessä 9 asukaspaikkaa, jotka on tarkoitettu vaativille muistisairaille.

Tarjoamme monipuolisia palveluita
Meillä työskentelee asiantunteva, moniammatillinen tiimi.
Omassa keittiössämme valmistetaan joka päivä ruoka, ja myös asukkailla on mahdollista osallistua esimerkiksi leipomiseen oman mielenkiintonsa ja voimavarojensa mukaisesti.
Aidattu takapiha mahdollistaa kesäaikana omatoimisen ulkoilun ja puutarhassa pääsee osallistumaan yhdessä henkilökunnan kanssa puutarhan hoitoon. Erilaisia harrastusmahdollisuuksia on päivittäin asukkaan toiveiden tai viikkokalenterin mukaisesti voimavarat huomioiden.

Meille on juuri valmistunut asukkaiden käyttöön aistihuone, jossa asukkaat pääsevät itsenäisesti tai hoitajan ohjaamana haistelemaan erilaisia tuoksuja, katsomaan luontoaiheisia valokuvia ja kokeilemaan erilaisia pintamateriaaleja. Aistihuoneessa soi myös erilaiset luonnonäänet tai asukkaan valitsemaa musiikkia aamusta iltaan.

Tervetuloa asukkaaksi Ikipihlaja -kotiin
Arki kodissamme suunnitellaan asiakkaidemme toiveiden mukaisesti. Toimintaamme ohjaa vahvasti asiakkaan itsemääräämisoikeus ja asiakaslähtöisyys. Meille pääsee asukkaaksi joko hyvinvointialueen myöntämällä palvelusetelillä, ostopalvelulla tai itsemaksavana.

Läheiset ovat aina tervetulleita mukaan arkeen. Läheiset saavat osallistua halutessaan hoito- ja palvelusuunnitelman tekemiseen ja päivittämiseen. Kodissamme ei ole vierailuaikoja, vaan läheiset voivat tulla kyläilemään omien aikataulujensa mukaisesti.

Työskentely moniammatillisessa tiimissä
Meillä pääset perehtymään ikääntyneiden sekä vaativien muistisairaiden hoivaan. Otamme mielellämme hoiva-avustaja, geronomi-, lähihoitaja- ja sairaanhoitajaopiskelijoita eri pituisille harjoittelujaksoille kotiimme. Mikäli olet alan loppuvaiheen opiskelija tai jo valmis alan asiantuntija ja olet kiinnostunut työskentelemään kodissamme, ole yhteydessä palveluvastaavaan sähköpostitse tai puhelimitse.

Työntekijöidemme työhyvinvoinnin tukemiseksi tarjoamme monipuoliset työsuhde-edut.

Annathan palautetta

Palautteesi on tärkeää, jotta pystymme kehittämään toimintaamme palvelun tarpeen mukaisesti.

Palautetta toiminnastamme voit jättää tämän lomakkeen kautta.
Läheiset voivat antaa palautetta voi antaa tämän lomakkeen kautta.

Ikipihlajakotien ruokalista
Ikipihlaja Setälänpihan omavalvontasuunnitelma
Ikipihlaja Setälänpiha Facebookissa

Yhteystiedot

Vanha Loukinaistentie 24, 21410 Vanhalinna

Palveluvastaava
Marjukka Heino
050 351 4845
[email protected]

Vastaava sairaanhoitaja
Tuula Harinen
040 637 4723
[email protected]

Hopeasiipi, hoitajat
040 623 3289

Kultasiipi, hoitajat
040 940 1445

Toimitusjohtaja, palvelupäällikkö
Päivi Järvensivu
050 451 5210
[email protected]

Sijainti

Ikipihlaja Setälänpiha, Lieto

Vanha Loukinaistentie 24

21410Vanhalinna

Reittiohje