Ikipihlaja Setälänpiha, Lieto

Ikipihlaja Setälänpiha

Tervetuloa Ikipihlaja Setälänpihaan, ikäihmisten ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikköön. Ikipihlaja Setälänpiha tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikääntyneille. Asukaspaikkoja on yhteensä 28. Ikipihlaja Setälänpiha on lämmin ja kotoisa yksikkö, joka on jaettu kahteen ryhmäkotiin, Kultasiipeen ja Hopeasiipeen. Kultasiivessä on 18 asukaspaikkaa ja Hopeasiivessä 10 asukaspaikkaa.

Tilat ovat kodinomaiset ja viihtyisät. Asukashuoneet ovat yhden hengen ja pariskunnalle tarkoitettuja huoneita, joissa on oma wc-tila. Asukkaat saavat itse sisustaa huoneensa omalla tyylillään ja itselleen tärkeillä huonekaluilla. Aidatut takapihat ovat tärkeitä kohtaamispaikkoja, jossa asukkaat osallistuvat yhdessä henkilökunnan kanssa puutarhan hoitoon ja yrttien kasvattamiseen. Kesällä myös grilli on käytössä säännöllisesti.

Ikipihlaja Setälänpihan moniammatillinen henkilökunta on sitoutunutta, motivoitunutta ja ammattitaitoista. He tekevät työtään täydellä sydämellä ja kohtaavat asukkaat yksilöllisesti ja kunnioittavasti. Toiminnassa huokuu kokonaisvaltainen hoiva ja kuntoutus, huomioiden ikääntyneiden, monisairaiden ja hauraiden asukkaiden tarpeet. Hoitohenkilökunta varmistaa asukkaiden laadukkaan ja ympärivuorokauden saatavilla olevan hoidon. Talon keittäjät loihtivat maukkaat ja ravitsevat ateriat. Ruoassa kiinnitetään huomiota riittävään proteiinin saantiin ja ikäihmisten ruokasuosituksiin. Siistijät vastaavat yksikön puhtaudesta ja omalta osaltaan hygieniasta.

Toiminta Ikipihlaja Setälänpihassa

Ikipihlaja Setälänpihassa on tärkeää asukkaiden viihtyvyys ja yksilöllisyyden kunnioittaminen. Toiminnassa huomioidaan asukkaiden toiveet ja elämänrytmi sekä avoin yhteistyö omaisten kanssa. Tavoitteenamme on, että asukkaamme saavat elää mahdollisimman oman näköistä, laadukasta ja kodinomaista arkea. Arkemme on aktiivista ja yhteisöllistä. Setälänpihassa on mahdollista elää elämän loppuun asti huomioiden asukkaan henkisen ja fyysisen kunnon, sekä pidämme huolta myös omaisten jaksamisesta elämän muuttuessa.

Setälänpihassa arki muodostuu hyvästä ravitsemuksesta, turvallisesta ympäristöstä ja osaavasta, ammattitaitoisten henkilöstön toimesta. Setälänpihassa on mahdollisuus fysioterapiaan. Fysioterapeutin kanssa voi harjoitella erilaisia taitoja jokaiselle suunnitellun ja mieluisen toiminnan avulla. Hän auttaa myös liikkumisessa ja apuvälineisiin liittyvissä asioissa.

Setälänpihassa on muistisairaille 10 hengen ryhmäkoti, Hopeasiipi, jossa tarjotaan muistihäiriötä sairastaville virikkeellinen, kodinomainen ja turvallinen hoitoympäristö huomioiden heidän erityistarpeensa.

Lisätietoa tehostetusta palveluasumisesta sekä asukkaaksi hakeutumisesta löydät täältä.

Setälänpihassa on myös mahdollisuus asua esimerkiksi omaishoitajan loman ajan tai sairaalasta kotiutumisen jälkeen.

Ikipihlaja Setälänpihassa on asumispaikkoja vapaana. Ota yhteyttä palveluvastaavaan.

Ikipihlajakotien ruokalista
Setälänpihan päiväohjelma
Setälänpihan viriketoiminta
Usein kysyttyjä kysymyksiä
Omavalvontasuunnitelma 2022
Lääkehoitosuunnitelma

Annathan palautetta

Palautteesi on tärkeää, jotta pystymme kehittämään toimintaamme palvelun tarpeen mukaisesti. Palautetta voi antaa paperisella palautelomakkeella, jotka sijaitsevat aulassa tai tämän lomakkeen kautta.

Yhteystiedot
Vanha Loukinaistentie 24, 21410 Vanhalinna

Vastaava sairaanhoitaja Tuula Harinen 040 637 4723

Hopeasiipi, hoitajat 040 623 3289

Kultasiipi, hoitajat 040 940 1445

Palveluvastaava Marjukka Heino
050 351 4845, [email protected]

Toimitusjohtaja, palvelupäällikkö Päivi Järvensivu
050 451 5210, [email protected]

Sijainti

Ikipihlaja Setälänpiha, Lieto

Vanha Loukinaistentie 24

21410Vanhalinna

Reittiohje