Linnan Klinikka ja Linnan Hammaslääkärit on nyt Pihlajalinna Hämeenlinna. Samat tutut asiantuntijat palvelevat sinua jatkossakin, vain nimet muuttuivat.

Linnan Klinikka on tarjonnut yksityisen terveydenhuollon palveluita vuodesta 1958. Palveluvalikoima laajentui vuonna 2004, kun laadukkaat kuvantamispalvelut käynnistettiin röntgenyksikössämme. Päiväkirurginen sairaalayksikkömme on tarjonnut laadukkaita ja yksilöllisiä leikkauspalveluita vuodesta 2012 alkaen.

Linnan hammaslääkärit on hämeenlinnalainen hammasklinikka, joka on syksystä 2018 eteenpäin osa Pihlajalinna-ketjua. HUOM. Ajanvaraus toistaiseksi Linnan hammaslääkäreiden omasta ajanvarausnumerosta 03 612 7318 tai verkkosivujen kautta.

Olemme täyden palvelun lääkärikeskus, sairaala ja hammasklinikka. Valikoimaamme kuuluu kattavasti eri erikoisalojen palvelut: yleis- ja erikoislääkäreiden vastaanottotoiminta, työterveyshuolto, hammashoito, laboratorio- ja kuvantamistutkimukset (natiiviröntgen-, mammografia-, ultraääni- ja magneettitutkimukset), päiväkirurgiset leikkaukset ja polikliiniset toimenpiteet. Myös ravitsemusterapia, seksuaali- ja parisuhdeterapia, työfysioterapia ja psykoterapia kuuluvat palveluvalikoimaamme.

Kuvantamistutkimuksista magneettitutkimukset tehdään osoitteessa Vanajantie 10 A, Hämeenlinna.

Linnan Klinikan Lopen toimipiste on nyt Pihlajalinna Loppi.
Linnan Klinikan Tuulosen toimipiste on nyt Pihlajalinna Tuulos.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Hämeenlinna

Raatihuoneenkatu 10

13100 Hämeenlinna

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala/tehtävä