Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie tarjoaa tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista. Huolehdimme siitä, että asiakas saa oikeanlaista hoitoa, oikeaan aikaan.

Tapaturmapäivystys Kuopio

Tapaturmapäivystyksessämme hoidetaan äkillisiä vammoja. Hoidamme sinut kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa - oli kyseessä sitten haava tai murtuma. Pidennetyt ilta-aukioloaikamme ja viikonloppupäivystys mahdollistavat sen, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti.

Ortopedimme päivystää kaikkina aikoina.

Tapaturmapäivystyksemme palvelee aukioloaikoinamme myös ilman ajanvarausta.

Potilastietojärjestelmämme yhdistyvät - saavu paikalle 20 minuuttia ennen varattua aikaasi

Vastaanotossamme voi ilmetä ajoittaista viivettä potilastietojärjestelmien yhdistymisen vuoksi. Saavuthan 20 minuuttia etukäteen, jotta saamme sinua ja hoitoasi koskevat tiedot tarkistettua ennen varattua aikaasi.

Pahoittelemme tilannetta ja kiitämme ymmärryksestä.

Kuvantamisen huippuosaamista

Kuvantaminen on aina osa hoitopolkua, johon kuuluu diagnoosi, vamman hoito ja kuntoutus. Kuvantaminen suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun tarpeisiisi.

  • Magneettikuvauksella saadaan otettua tarkempia kuvia. Käytössämme on markkinoiden tehokkain magneettikuvauslaite
  • Röntgenkuvaus on nopea ja luotettava tapa tutkia nivelten ja luiden kuntoa
  • Kartiokeilakuvauksella saadaan erittäin tarkkoja kuvia esimerkiksi pienistä nivelistä ja luista alhaisella säderasituksella
  • Ultraäänitutkimus on turvallinen tapa tutkia tuki- ja liikuntaelimistöä, sisäelimiä sekä vatsan että kaulan alueita.

Käytössämme on moderni 3T MRI laite sekä suoradigitaalinen röntgenkuvauslaitteisto ja kartiokeilatietokonetomografialaite ortopedisiin kuvauksiin.

Palvelumme Kuopiossa

Ortopedia | Käsikirurgia | Fysioterapia | Fysiatri | Lääkärien vastaanotot

Pohjola Sairaala Kuopio on nyt Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Pohjola Sairaala Kuopio on siirtynyt Pihlajalinnan omistukseen helmikuussa 2022. Samalla Pohjola Sairaala Kuopion nimi muuttui Pihlajalinna Kuopio Leväsentieksi. Sijaitsemme tutulla paikalla osoitteessa Leväsentie 1 Kuopio.

Pohjola Sairaalan tutut asiantuntijat Helsingistä, Turusta, Kuopiosta, Tampereelta ja Oulusta löydät Pihlajalinnan verkkoajanvarauksesta.

Sijainti

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1

70700Kuopio

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki