Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Täyden palvelun lääkärikeskus

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie on täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala. Meiltä saat yleis- ja erikoislääkäripalveluiden lisäksi työterveyshuollon palvelut sekä kattavat laboratorio-, kuvantamis- sekä sairaalapalvelut. Tarjoamme myös kattavat fysioterapia- ja kuntoutuspalvelut.

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie tarjoaa tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista. Huolehdimme siitä, että asiakas saa oikeanlaista hoitoa, oikeaan aikaan.

Päivystys Kuopio

Hakeudu päivystykseen, jos sairastut äkillisesti tai sinulle sattuu tapaturma. Pihlajalinna Kuopio Leväsentien päivystyksessä kokeneet yleislääkärit auttavat äkillisen sairauden yllättäessä. Hoidamme kaikenikäisiä potilaita ja kaikkien vakuutusyhtiöiden asiakkaita.

Päivystys on avoinna viikon jokaisena päivänä, myös juhlapyhinä. Voit tulla päivystykseen aukioloaikoina ajanvarauksella tai ilman.

Toimipiste avoinna arkisin kello 8-20, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä kello 11-17.

Tapaturmapäivystys Kuopio

Tapaturmapäivystyksemme palvelee aukioloaikoinamme myös ilman ajanvarausta.

Tapaturmapäivystyksessämme hoidetaan äkillisiä vammoja. Hoidamme sinut kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa - oli kyseessä sitten haava tai murtuma. Pidennetyt ilta-aukioloaikamme ja viikonloppupäivystys mahdollistavat sen, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti.

Kuvantamisen huippuosaamista

Kuvantaminen on aina osa hoitopolkua, johon kuuluu diagnoosi, vamman hoito ja kuntoutus. Kuvantaminen suunnitellaan aina yksilöllisesti sinun tarpeisiisi.

  • Magneettikuvauksella saadaan otettua tarkempia kuvia. Käytössämme on markkinoiden tehokkain magneettikuvauslaite
  • Röntgenkuvaus on nopea ja luotettava tapa tutkia nivelten ja luiden kuntoa
  • Kartiokeilakuvauksella saadaan erittäin tarkkoja kuvia esimerkiksi pienistä nivelistä ja luista alhaisella säderasituksella
  • Ultraäänitutkimus on turvallinen tapa tutkia tuki- ja liikuntaelimistöä, sisäelimiä sekä vatsan että kaulan alueita
  • Mammografialla voidaan todeta hyvän- ja pahanlaatuiset rintamuutokset. Mammografiaan liitetään usein täydentävä rintojen ultraäänitutkimus

Käytössämme on moderni 3T MRI laite, suoradigitaalinen röntgenkuvauslaitteisto, kartiokeilatietokonetomografialaite ortopedisiin kuvauksiin sekä tomosynteesimammografialaite rintojen tutkimiseen.

Pohjola Sairaala Kuopio on nyt Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Pohjola Sairaala Kuopio on siirtynyt Pihlajalinnan omistukseen helmikuussa 2022. Samalla Pohjola Sairaala Kuopion nimi muuttui Pihlajalinna Kuopio Leväsentieksi. Sijaitsemme tutulla paikalla osoitteessa Leväsentie 1 Kuopio.

Pohjola Sairaalan tutut asiantuntijat Helsingistä, Turusta, Kuopiosta, Tampereelta ja Oulusta löydät Pihlajalinnan verkkoajanvarauksesta.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1

70700Kuopio

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.