Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Pihlajalinna Pikku Huopalahti on päivä- ja lyhytjälkihoitoiseen kirurgiaan erikoistunut yksikkö. Leikkaustoiminnan erikoisalojamme ovat muun muassa ortopedia, käsikirurgia, gastrokirurgia, korva-, nenä- ja kurkkutautien kirurgia, gynekologia, plastiikkakirurgia, ja hermosalpaukset.

Ihotauti-, plastiikka- ja verisuonikirurgian sekä laserhoitojen yksiköt muuttavat Pihlajalinna Laser Tilkasta Pikku Huopalahden toimipisteeseen. Siirrämme nämä toiminnat Pikku Huopalahteen siten, että toiminta alkaa 2.1.2023 uudessa toimipisteessä.

Tapaturmapäivystys Helsinki

Tapaturmapäivystyksessämme hoidetaan äkillisiä vammoja. Hoidamme sinut kuntoon, kun loukkaannut tapaturmaisesti töissä, kotona, vapaa-ajalla, matkalla tai urheiluharrastuksissa - oli kyseessä sitten haava tai murtuma. Pidennetyt ilta-aukioloaikamme ja viikonloppupäivystys mahdollistavat sen, että saat vahingon sattuessa apua nopeasti.

Tapaturmapäivystyksemme toimii ajanvarauksella.

Pohjola Sairaala Helsinki on nyt Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Pohjola Sairaala Helsinki on siirtynyt Pihlajalinnan omistukseen helmikuussa 2022. Samalla Helsingin Pohjola Sairaalan nimi muuttui Pihlajalinna Pikku Huopalahdeksi. Sijaitsemme tutulla paikalla osoitteessa Puutarhurinkuja 2 Helsinki.

Kahvila- ja ravintolapalvelut

  1. kerroksessa palvelee OMA kahvila-ravintola. OMA on avoinna ma-pe klo 8:30-14:30.

Siirry OMAn sivuille

Palvelumme Helsingissä

Ortopedia | Käsikirurgia | Fysioterapia | Fysiatri | Lääkärien vastaanotot

Pohjola Sairaalan tutut asiantuntijat Helsingistä, Turusta, Kuopiosta, Tampereelta ja Oulusta löydät Pihlajalinnan verkkoajanvarauksesta.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2

00300 Helsinki

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki