Mikko Heinänen, Lääketieteen ja kirurgian tohtori — Pihlajalinna

Mikko Heinänen

Ortopedi

Ortopedian erikoislääkäriltä saa apua akuutteihin ja kroonisiin tuki- ja liikuntaelinvaivoihin kuten lihasten, nivelten ja luiden sairauksiin ja tapaturmiin. Traumatologi tutkii ja hoitaa tapaturmien seurauksena syntyneitä vammoja kirurgisesta näkökulmasta.

Lääketieteen ja kirurgian tohtori

Olen toiminut ortopedian ja traumatologian erikoislääkärinä vuodesta 2007 alkaen. Päätyöni on HUSin Töölön sairaalassa traumatologian ja erilaisten jännevammojen parissa. Olen myös Helsingin Yliopiston Lääketieteellisen tiedekunnan ortopedian ja traumatologian kliininen opettaja. Väittelin tohtoriksi Helsingin yliopistosta 2020.

Pidän vastaanottoa pääsääntöisesti keskiviikkoisin Pihlajalinnan Dextran toimipisteessä Munkkivuoressa, ja sen remontin aikana vastaanottoni on Pihlajalinna Pikku-Huopalahdessa.

Hoidan kaiken ikäisten potilaiden akuutteja vammoja, urheiluvammoja sekä rasitusvammoja. Hoidan myös erilaisia alaraajan ja yläraajan lihas-, jänne- ja luuvaivoja. Erityisosaamisalueena takareisivammat, akillesjännevammat ja -ongelmat, rasitusvammat sekä alaraajojen muut jänneongelmat. 

Tuttuja urheilulajeja minulle ovat mm. salibandy, jalkapallo, jääkiekko, koripallo, golf ja telinevoimistelu. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Lääkärikouluttajan erityispätevyys

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, ruotsi, suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Pikku Huopalahti

Puutarhurinkuja 2, 00300 Helsinki