Pihlajalinna Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä sekä noin 50 terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla, ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti. Tervetuloa!

LähiTapiola Pirkanmaan henkilövakuutusasiakkaiden terveyspalvelu ja sairaanhoidon ajanvaraus numeossa 03 3391 1200, valitse palveluvalikosta 2. Lue lisää osoitteesta https://www.lahitapiola.fi/pirkanmaanterveyspalvelu.

Tutustu artikkeliin Koskiklinikan kaiken kattavasta hoitopolusta tästä

Vihdoinkin magneettikuvaus, jossa uskaltaa avata silmänsä

Uusi magneettikuvauslaitteemme on tilavampi, hiljaisempi ja ennen kaikkea viihdyttävämpi. Rentoudu maisemaa tai vaikka piirrettyjä katsellen, ja anna meidän ottaa Tampereen tarkimmat magneettikuvat. Lue lisää.

Ajankohtaista

MRI-tarjous

Nyt Pihlajalinna Koskiklinikalla tarjouksena magneettikuvaus 1,5 Teslan laitteella vain 199 €. Tarjous koskee yksityiskäyntejä ja on voimassa 31.1.2022 asti. Lue lisää.

Silmäluomileikkaus-tarjous

Varaa aika plastiikkakirurgin yläluomileikkaus-konsultaatioon.
Leikkaushoito edellyttää esitutkimuskäyntiä. Konsultaation hinta 100 €. Plastiikkakirurgin konsultaatiokäynti on Kela-korvattava. Tarjous on voimassa Tampereella Pihlajalinna Koskiklinikalla 30.11.2021 asti. Lue lisää.

Katso Pirkanmaan ajankohtaiset uutiset ja edut.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Koskiklinikka

Hatanpään valtatie 1

33100Tampere

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä