Pihlajalinna Koskiklinikka

Pihlajalinna Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä sekä noin 50 terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti. Tervetuloa!

LähiTapiola Pirkanmaan henkilövakuutusasiakkaiden terveyspalvelu ja sairaanhoidon ajanvaraus numerossa 03 3391 1200, valitse palveluvalikosta 2.

Pihlajalinna Koskiklinikalla ottavat vastaan sekä arkisin että viikonloppuisin kokeneet yleis- ja erikoislääkärit sekä sairaanhoitaja.
Myös viikonloppuisin palvelevat yleislääkäri, lastenlääkäri, korvalääkäri ja sairaanhoitaja.

Pihlajalinna Koskiklinikalla lääkärivastaanotto toimii ajanvarauksella.
Yleislääkäri- ja tapaturmapäivystys toimii ilman ajanvarausta.

Lastenlääkäri Tampere

Tampereella Pihlajalinna Koskiklinikalla lastentautien lääkärit ottavat pieniä asiakkaita vastaan Lastenlääkäriasemalla. Lastenlääkärit hoitavat viikon jokaisena päivänä äkilliset ja myös pitempiaikaiset vaivat asiantuntevasti.

Lue lisää Lastenlääkäriasema Pihlajalinna Koskiklinikalla

Vihdoinkin magneettikuvaus, jossa uskaltaa avata silmänsä

Pihlajalinna Koskiklinikan 3T-magneettikuvauslaite on tilavampi ja viihdyttävämpi kuin perinteiset magneettikuvauslaitteet. Uusimmassa laitteessa on kiinnitetty erityistä huomiota asiakkaan mukavuuteen kuvauksen aikana. Laitteessa on erityisesti ahtaanpaikankammosta kärsiviä ja lapsia helpottava viihdejärjestelmä, joka auttaa rentoutumaan ja tekee tutkimuksesta miellyttävämmän kokemuksen. Voit katsoa tutkimuksen aikana esimerkiksi valitsemaasi lempielokuvaa tai kuunnella radiota. Laite kertoo sinulle automaattisesti kuvauksen eri vaiheista ja pitää sinut ajan tasalla kuvauksen kestosta. Korkealaatuisella laitteella otetut kuvat ovat tarkempia ja kuvaus on mahdollista tehdä jopa puolet nopeammin kuin aikaisemmin. Lue lisää.

Magneettitutkimukseen tarvitaan aina erikoislääkärin lähete. Meille voit tulla minkä tahansa lääkärikeskuksen lähetteellä.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Koskiklinikka

Hatanpään valtatie 1

33100Tampere

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.