Pihlajalinna Lappeenranta

Pihlajalinna Lappeenranta tarjoaa laadukkaita työterveyspalveluita joustavasti ja kokonaisvaltaisesti. Toimipisteessämme toimii useita kokeneita yleis- ja erikoislääkäreitä sekä terveydenhoitoalan ammattilaisia.

Pihlajalinna Lappeenranta muuttaa

Lappeenrannan lääkärikeskus on muuttanut uusiin tiloihin.

Uusi toimipiste sijaistee Lappeenrannan keskustassa osoitteessa Kirkkokatu 9. Lääkärikeskus tulee olemaan avoinna ma–pe kello 8–16, ja lääkäreillä on vastaanottoaikoja myös iltaisin ja lauantaisin.

Löydät meiltä jatkossakin kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut ja laadukkaat työterveyspalvelut.

Saat meiltä myös kattavat laboratoriopalvelut:

– näytteenotto
– yöpolygrafia
– sydämen pitkäaikaisseuranta eli holterointi
– spirometria
– pef-ohjaus.

Koronatestaus Lappeenrannassa

Koronanäytteet otetaan toimipisteen sisällä huoneessa D01. Saavu 4 kerrokseen täsmällisesti sinulle varattuna aikana, jos olet ajoissa - odota ulkona. Käytä kasvomaskia ja huolehdi käsihygieniasta.Testauspiste on avoinna ajanvarauksella. Mikäli epäilet itselläsi koronavirusinfektiota, varaa aika lääkärin vastaanotolle soittamalla asiakaspalveluumme p. 010 312 126, tai ota meihin yhteyttä Pihlajalinna-terveyssovelluksen kautta ilman ajanvarausta, lääkäri tekee sinulle lähetteen testiin.

Lisäksi lappeenrantalaisia palvelee Forever-liikuntakeskus, jossa voi harrastaa mm. kuntosaliharjoittelua ja ryhmäliikuntaa.

Palvelut

Sijainti

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9

53100Lappeenranta

Reittiohje

Asiantuntijamme

Erikoistumisala / tehtävä
Kaikki

Hakuehdoillasi ei löytynyt asiantuntijoita.

Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa 24/7 numerossa 010 312 010.