Vili Jaakola — Pihlajalinna

Vili Jaakola

Ravitsemusterapeutti

Ravitsemusterapeutti auttaa ja neuvoo ravitsemukseen liittyvissä asioissa muun muassa urheilijoita, urheilevia junioreita tai liikkujia.

Olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Erityisosaamistani ovat urheilijoiden ja liikkujien ravitsemus, painonhallinta, metabolinen oireyhtymä (tyypin 2 diabetes, kohonnut kolesteroli ja -verenpaine), häiriintynyt syömiskäyttäytyminen ja syömishäiriöt. Otan vastaan myös työterveyshuollon asiakkaita.

Periaatteisiini kuuluvat asiakkaan yksilöllisen elämäntilanteen kokonaisvaltainen huomioiminen, sekä tähän sopivimpien konkreettisten ratkaisujen löytäminen yhdessä asiakkaan kanssa. Otan vastaan kaikenikäisiä potilaita aina lapsista vanhuksiin. 

Vastaanottokäyntiä edeltävästi on usein hyödyllistä seurata omaa tavanomaista ruoankäyttöä kirjallisen- tai kuvamuotoisen ruokapäiväkirjanpidon avulla. Ravinnonsaantia olisi tällöin hyvä seurata etukäteen kolmen päivän ajan kirjaamalla tai kuvaamalla omia aterioita. Ruokapäiväkirjan pitäminen on hyödyllistä erityisesti urheilijoille sekä aktiiviliikkujille.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni paikanpäälle tai etänä! 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Ravitsemusterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 139 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hämeenlinna

Raatihuoneenkatu 10, 13100 Hämeenlinna

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere