Hammashoito

Nyt on hyvä syy avata suu. Meiltä löydät kaikki hampaisiin ja suun terveyteen littyvät palvelut. Hoitopolku suunnitellaan yhdessä kanssasi, tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen.

Terve suu – tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia

Huolehdimme kokonaisvaltaisesti suusi terveyden edistämisestä ja ylläpidosta. Pihlajalinnan hammaslääkärit, suuhygienistit ja muut suun terveyden asiantuntijat tarjoavat aina sinun tilanteeseesi parhaat ratkaisut. Terve suu on tärkeä osa hyvinvointia ja terveyttä.

Käytössämme ovat modernit, parhaat mahdolliset hoitotulokset mahdollistavat laitteet parhaissa mahdollisissa käsissä. Meille on turvallista tulla, olipa sitten kyseessä tarkastus tai koko suun kokonaisvaltainen hoito.

Varaa aika suun terveyden asiantuntijalle

Sinulle sopiva hoitosuunnitelma

Ellei kyseessä ole akuutti tapaus, aloitamme yhteistyön kartoittamalla kokonaishoidon tarpeesi. Tästä syntyy hoitosuunnitelma, jonka toteuttamisesta sovitaan aina yhdessä kanssasi.

Hoidon kivuttomuuden ja potilaan yksilöllisten vaatimusten huomioiminen ovat alku toimivalle potilas-hammaslääkärisuhteelle. Hammashoito on onneksi tänä päivänä jotakin aivan muuta kuin se, johon monet meistä perustavat mielikuvansa.

Otamme vastuun sinusta myös tulevaisuudessa ja pidämme huolen siitä, että saat kutsun oikeaan aikaan oikealle asiantuntijalle. Tervetuloa meille osaaviin käsiin!

Suuhygienistimme, hammas- ja erikoishammaslääkärimme auttavat sinua esimerkiksi seuraavissa asioissa:

Katso lähimmät toimipisteet

Hammasklinikoiden toiminta koronavirusepidemian aikana

Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, odota ensisijaisesti oireiden ohi menemistä. Hammasklinikalle voit tulla, kun on kulunut 1-2 vuorokautta oireiden päättymisestä. Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita ja tarvitset välitöntä hammashoitoa, ole yhteydessä oman alueesi hammashuollon päivystykseen.