Nyt on hyvä syy avata suu. Meiltä löydät kaikki hampaisiin littyvät palvelut: hoitopolku suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, tarpeita ja toiveita kuunnellen.

Hammasklinikoiden toiminta koronavirusepidemian aikana

Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, odota ensisijaisesti oireiden ohi menemistä. Hammasklinikalle voit tulla, kun on kulunut 1-2 vuorokautta oireiden päättymisestä. Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita ja tarvitset välitöntä hammashoitoa, ole yhteydessä oman alueesi hammashuollon päivystykseen.

Terve suu - tärkeä osa kokonaisvaltaista hyvinvointia

Pihlajalinnan hammaslääkärit, suuhygienistit ja muut suun terveyden asiantuntijat huolehtivat kokonaisvaltaisesti suun terveyden edistämisestä ja ylläpidosta yhteistyössä kanssasi – sinua kuunnellen ja aina tilanteeseesi parhaat mahdolliset ratkaisut tarjoten. Tyytyväinen asiakas ja motivoituneet, työssään viihtyvät ammattilaiset ovat työtämme ohjaavia tekijöitä. Uskallammekin väittää, että olemme paras paikka niin potilaillemme kuin henkilökunnallemmekin.

Kanta-asiakasetu: Hammastarkastus 55 € kela-korvauksen jälkeen*.

Suuhygienistimme, hammas- ja erikoishammaslääkärimme auttavat sinua esimerkiksi seuraavissa asioissa:

 • hammaskiven poisto, peitteiden ja värjäymien poisto, hampaiden valkaisut, kotihoidon kertaus ja ylläpitohoidot
 • paikkaushoito tavanomaisilla materiaaleilla, keraamisilla, vastaanotolla CAD-CAM-tekniikalla valmistettavilla keraamisilla täytteillä tai laboratoriossa teetettävillä osakruunuilla
 • juurihoidot modernilla menetelmällä tarvittaessa juurihoitoihin erikoistuneen hammaslääkärin toimesta mikroskooppia apuna käyttäen
 • iensairauksien hoito aina ylläpitopuhdistuksesta ienleikkauksiin ja esteettiseen ienkirurgiaan
 • puuttuvien hampaiden tai niiden isompien osien korvaaminen keinojuurilla eli hammasimplanteilla ja proteettisilla päällysrakenteilla, kruunuilla, silloilla tai osaproteeseilla
 • hammaskirurgiset toimenpiteet aina viisaudenhampaiden poistoista koko suun saneeraamiseen esimerkiksi ennen keinonivelleikkausta, unohtamatta tapaturmien vaatimia hoitoja, suun tai leukojen alueiden muutoksien diagnostiikkaa tarvittavine hoitotoimenpiteineen tai keinojuurien asettamista omien, puuttuvien hampaiden tilalle
 • oikomishoito ikään katsomatta juuri Sinulle parhaiten sopivalla menetelmällä
 • lasten hammashoito osaavissa käsissä lapsen hoidolliset erityisvaatimukset huomioiden
 • radiologiset tutkimukset aina hammaskuvista kolmiulotteisiin KKTT-kuvauksiin
 • panoraama- ja kartiokeilatietokonetomografiakuvat, jotka lausuu röntgendiagnostiikkaan erikoistunut hammaslääkärimme
 • esteettinen hammashoito, joka palauttaa hampaidesi alkuperäisen kauneuden, tai muokkaa hymysi haluamaasi suuntaan.

Käytössämme ovat modernit, parhaat mahdolliset hoitotulokset mahdollistavat laitteet parhaissa mahdollisissa käsissä – meille on turvallista tulla, olipa sitten kyseessä tarkastus tai koko suun saneeraus ja uuden purennan rakentaminen.

Hoidamme sinua kokonaisuutena

Hammashoito tänä päivänä on jotakin aivan muuta kuin se, johon monet meistä perustavat mielikuvansa. Hoidon kivuttomuuden ja potilaan yksilöllisten vaatimusten huomioiminen ovat alku toimivalle potilas-hammaslääkärisuhteelle. Ellei kyseessä ole akuutti tapaus, aloitamme yhteistyön kartoittamalla potilaan kokonaishoidon tarpeen. Tästä syntyy hoitosuunnitelma, jonka toteuttamisesta sovitaan aina yhdessä kanssasi.

Otamme vastuun sinusta myös tulevaisuudessa ja pidämme huolen siitä, että saat kutsun oikeaan aikaan oikealle asiantuntijalle. Tervetuloa meille osaaviin käsiin!