Hammashoito

Nyt on hyvä syy avata suu. Meiltä löydät hammaslääkärit ja muut suun terveyden ammattilaiset sekä laajat hampaisiin liittyvät palvelut. Hammashoito suunnitellaan yhdessä kanssasi, tarpeitasi ja toiveitasi kuunnellen.

Varaa aika hammasklinikalle verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Asiakaspalvelumme auttaa ajanvarauksessa joka päivä ympäri vuorokauden.

Hammasklinikoiden palvelut

Terve suu on tärkeä osa hyvinvointia ja terveyttä. Pihlajalinnan hammaslääkärit ja muut suun terveyden asiantuntijat huolehtivat suusi terveyden edistämisestä ja ylläpidosta kokonaisvaltaisesti.

Hammas- ja erikoishammaslääkärimme sekä suuhygienistimme auttavat sinua esimerkiksi seuraavissa asioissa:

Käytössämme ovat modernit, parhaat mahdolliset hoitotulokset mahdollistavat laitteet parhaissa mahdollisissa käsissä. Meille on turvallista tulla, olipa sitten kyseessä tarkastus tai koko suun kokonaisvaltainen hoito.

Hammaslääkäriin nopeasti ympäri Suomen

Pihaljalinna hammasklinikat palvelevat ympäri Suomen. Katso suoraan vapaat ajat esimerkiksi näistä kaupungeista:

Hammaslääkäri Helsinki
Hammaslääkäri Tampere
Hammaslääkäri Kuopio
Hammaslääkäri Oulu

Kaikkien paikkakuntien ja Pihaljalinnan hammasklinikoiden vapaat ajat löydät verkkoajanvarauksesta. Voit myös varata ajan myös lähimmältä Pihlajalinnan hammasklinikalta. Katso kaikkien Pihlajalinna hammasklinikoiden toimipisteet.

Yksilöllinen hammashoito

Pihlajalinnan hammasklinikoilla kartoittamme hamamshoidon tarpeesi. Tästä syntyy hoitosuunnitelma, jonka toteuttamisesta sovitaan aina yhdessä kanssasi.

Pihlajalinnan hammasklinikoilla huomioidaan kaiken ikäisten yksilölliset toiveet ja tarpeet, kuten mahdollinen hammashoitopelko. Hammashoito on onneksi tänä päivänä jotakin aivan muuta kuin se, johon monet meistä perustavat mielikuvansa. Lue lisää hammaslääkäripelosta.

Otamme vastuun sinusta myös tulevaisuudessa ja pidämme huolen siitä, että saat kutsun oikeaan aikaan oikealle asiantuntijalle.

Ajanvaraus ja hinnasto

Varaa aika hammasklinikalle verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelustamme numerosta 010 312 010. Voit myös varata ajan lähimmältä Pihlajalinnan hammasklinikalta.

Hammashoidon hinnaston löydät täältä. Katso myös lisätietoa hammashoidon hinnoista ja rahoituksesta.

Hammasklinikoiden toiminta koronavirusepidemian aikana

Mikäli sinulla on hengitystieinfektion oireita, odota ensisijaisesti oireiden ohi menemistä. Hammasklinikalle voit tulla, kun on kulunut 1-2 vuorokautta oireiden päättymisestä. Jos sinulla on hengitystieinfektion oireita ja tarvitset välitöntä hammashoitoa, ole yhteydessä oman alueesi hammashuollon päivystykseen.

Lue myös