Delbetalning

Med delbetalning finansierar du din vård på ett lätt och smidigt sätt. Du kan enkelt ansöka om finansieringsbeslut via Svea Banks webbsidor eller vid Pihlajalinnas verksamhetsställe före vården, åtgärden eller operationen.

Med delbetalning kan du dela upp ditt inköp i rater i upp till 60 månader och du kan ansöka om finansiering för upp till 15 000 euro. Du får kreditbeslutet snabbt, senast följande vardag och månadsbeloppet samt återbetalningsperioden kan du bestämma enligt eget behov. Vi erbjuder en räntefri och kostnadsfri återbetalningsperiod på 30–60 dagar.

Så här fungerar Svea Banks delbetalning:

 • Gör en ansökan via textmeddelande, på webben eller vid vårt verksamhetsställe.
 • Det lönar sig att ansöka om en lite större summa för delbetalningens förhandsbeslut än vad kostnadskalkylen för din vård är. Du kommer väl ihåg att fråga din vårdande läkare eller vid verksamhetsstället om kostnadskalkylen innan du ansöker om finansiering.
 • Välj ett månadsbelopp och en återbetalningsperiod som passar dina egna behov.
 • Du får kreditbeslutet snabbt, senast följande vardag.
 • Fakturan får du till e-posten eller hem.

Delbetalningen är en engångskredit som kräver ett godkänt kreditbeslut, minst 21 års ålder och en stadigvarande adress i Finland. Vi kontrollerar den ansökandes kredituppgifter samt gör en förfrågan i Suomen Asiakastieto Oy:s söksystem för konsumentkredituppgifter. En person som fått ett nekande kreditbeslut har rätt att ansöka om ett nytt kreditbeslut mot ytterligare uppgifter genom att kontakta Svea Banks kundtjänst.

Öppningsavgiften för krediten är 0 €, expeditionsavgiften är 2,95 €/mån. och räntan är 11,0 %. Den verkliga årsräntan för en exempelkredit på 1 500 € med en betalningsperiod på tio månader är 16,26 %, kreditkostnaderna är 106,03 € och den totala kreditkostnaden är 1 606,03 € samt månadsbeloppet 160,95 €. Ett finansieringsbeslut som du har beviljats gäller i 60 dagar.

ANSÖK OM AVBETALNINGSBESLUT PÅ NÄTET (på finska)

ANSÖK OM AVBETALNINGSBESLUT MED TEXTMEDDELANDE

 1. Skicka ett meddelande till numret 045 739 50161
 2. Meddelandet ska inkludera följande uppgifter:
 • Nyckelordet Pihlajalinna
 • Personbeteckning
 • Belopp
  Till exempel: Pihlajalinna 290773-xxxx 1 000

Läs mer om kreditvillkoren samt Svea Banks dataskyddsbeskrivning på förhand här (på finska).

Kreditor
Svea Bank AB, Filial i Finland, Mechelingatan 1a, 00180 Helsingfors, kontakta kundtjänsten per telefon, tfn 09 4242 300, eller med kontaktformuläret.