Fabio Goderecci — Pihlajalinna

Fabio Goderecci

Psykiater

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti. Tarjoan arviointeja työkykyisyydestä, arviointeja masennuksen, ahdistuksen ja paniikin farmakologisesta ja psykoterapeuttisesta hoidosta, tarjoan yksilöpsykoterapiaa sekä psykoterapia-arvioita (ei Kelan asiakkaita, kaikki vakuutusyhtiöt).

Työskentelyni pohja on psykodynaaminen. Olen toiminut pitkään psykiatrian erikoislääkärinä sekä sairaalassa, että avohoidossa. Työskentelen yksityisesti aikuispsykiatristen asiakkaiden kanssa (yli 18v.) Hoidan ahdistusta ja mielialahäiriöitä ja teen tarvittaessa myös arvioita kuntoutuspsykoterapian tarpeesta. Työskentelyni on aktiivinen ja integratiivinen ja pyrkii huomioimaan asiakkaan tarpeita kokonaisvaltaisesti.

Vastaanotollani tehdään arvio voinnistasi, oireista ja taustalla olevista psykologisista seikoista. Pyritään tarkentamaan oireiden taustalla olevia mahdollisia emotionaalisia ristiriitoja ja traumaattisia kokemuksia ja auttamaan niistä selviytymiseen. Tehdään arvio hoidon tarpeesta ja luodaan hoitosuunnitelma. Psykoterapia-arvio on tarvittaessa osa arviointia. Sinun elämänkriisien ja parisuhdeongelmien arviointi on osa työskentelyäni.

Tällä hetkellä en valitettavasti tutki tai ota vastaan uusia ADHD/ADD -asiakkaita, varaathan näissä ajan kollegalleni.  En uusi PVK lääkkeitä (esim. benzodiazepiinit) jos asiakas ei ole aiemmin ollut hoidossani. Ei lausuntoja oikeutta varten, jotka ovat asiakkaan ja/tai asiakkaan lakimiehen pyytämiä. 

 

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. 

Specialiseringsområden och uppgifter:

Specialist inom psykiatri

Psykoterapeut

Barnpatienter:
Jag tar inte emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska, engelska, italienska
Verksamhetsställen:

Distansmottagning