Kadri Andre — Pihlajalinna

Kadri Andre

Psykiater

Olen valmistunut v. 2005 lääketieteen lisensiaatiksi ja v. 2011 aikuispsykiatrian erikoislääkäriksi. Minulla on työkokemusta psykiatrisesta poliklinikka- ja sairaalatyöstä. Hoidan kaikkia yleisimpiä psykiatrisia sairauksia, mukaan lukien neuropsykiatria (ADD/ADHD ja autismikirjon häiriöt). Vastaanotolla teen mm. psykoterapia-arvioita, psykiatrista diagnostiikkaa, hoito- ja kuntoutussuunnitelmia sekä työkyvyn ja lääkehoidon arviointia. Arvostan työssäni potilaslähtöistä lähestymistapaa.

Hoidan pääsääntöisesti vain aikuispotilaita. Teen myös psykiatrin konsultaatiota työterveys- ja muiden lääkäreiden lähettämille potilaille. Voin arvioida palveluskelpoisuutta asepalvelusta varten.

En uusi muiden kirjoittamia PKV-reseptejä.

En tee ajokortti- enkä aselupalausuntoja. Pidän toistaiseksi ainoastaan etävastaanottoa.


 

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. 

Specialiseringsområden och uppgifter:

Specialist inom psykiatri

Barnpatienter:
Jag tar inte emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska, engelska, estniska
Verksamhetsställen:

Distansmottagning