Lauri Lindroos — Pihlajalinna

Lauri Lindroos

Handkirurg
Jour
Ortoped

Hei.

Toimin käsikirurgina Pihlajalinna ITEllä Joensuussa ja Kuopion Leväsentiellä. Käsikirurgisia potilaita olen hoitanut päätoimisesti vuodesta 2007. Olen koulutukseltani käsikirurgian erikoislääkäri eli olen erikoistunut yläraajan vammojen ja sairauksien diagnosointiin ja hoitoon.  


Puoleeni voi kääntyä kaikissa aikuisten ja lasten käden, ranteen ja kyynärpään sairauksissa (mm hermopinteet, jännetuppitulehdus, kasvaimet, nivelrikko) ja vammoissa (murtumat, nivelside-, jänne -ja hermovammat).  Olkapään alueen ongelmista kärsiville suosittelen nykyisin ensisijaisesti suoraan olkapään hoitoon erikoistuneiden olkapääortopedien (kuten Marko Nyyssönen Joensuussa tai Antti Joukainen Kuopiossa) vastaanotolle hakeutumista. 

 

Olen työssäni erittäin huolellinen ja pyrin muodostamaan mahdollisimman tarkan kokonaiskuvan potilaistani ihmisenä ennen hoitopäätöksien tekemistä. Hoitopäätökset pyrin tekemään potilaan kanssa yhdessä, mutta toki alan asiantuntijana annan aina vahvan suosituksen hoitolinjasta noudattaen tieteellistä näyttöä.  


Erityisosaamisaluettani käsikirurgian sisällä ovat rannevammat ja niiden hoitaminen käyttäen nykyaikaisia välineitä ja mahdollisuuksien mukaan tähystyskirurgiaa. Teen tähystystoimenpiteitä myös pienempiin niveliin kuten rystysiin ja peukalon tyveen sekä kyynärpäähän. 


En harrasta purjehdusta enkä golfia, mutta pyöräilen työmatkat aina kun mahdollista. 

Specialiseringsområden och uppgifter:

Specialist inom handkirurgi

Barnpatienter:
Jag tar emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska, engelska
Verksamhetsställen:

Pihlajalinna Ite Joensuu Torikatu 25

Torikatu 25 A, 80100 Joensuu

Pihlajalinna Kuopio Leväsentie

Leväsentie 1, 70700 Kuopio