Emilia Häyry — Pihlajalinna

Emilia Häyry

Psykolog

Voit varata minulle ajan psykologin yksilötapaamiseen (1h). Tapaamisen aiheena voi olla mm. kognitiiviseen toimintakykyyn liittyvät ongelmat tai huolet (mm. muistin ja keskittymisen vaikeudet) tai mielialaan ja jaksamiseen liittyvät teemat. Minulla on myös kokemusta sopeutumisen tukemisesta esim. sairastuessa tai kroonisen kivun kanssa selviytymisessä. 

Jag arbetar även på svenska!

Teen myös neuropsykologisia tutkimuksia aikuisille. Tutkimuksen perusteella voidaan ottaa kantaa kognitiiviseen (tiedonkäsittelyyn liittyvään) toimintakykyyn ja sen vaikutuksiin mm. opiskelu- ja työkykyyn sekä mahdolliseen kuntoutustarpeeseen. Tutkimus on laaja ja käynnin kesto yleensä 3-4h. Tapaamiseen sisältyy haastattelu, kyselylomakkeita, testitehtäviä ja palaute. Tutkimuksesta kirjoitetaan lausunto.

Tutkimuksen tarpeen perusteena voi olla neurologinen sairaus (esim. MS-tauti, Parkinsonin tauti, muistisairaudet) tai vaurio (esim. aivovamma, aivoverenkiertohäiriöt), kehitykselliset/neuropsykiatriset haasteet (esim. oppimisvaikeudet, ADHD) tai muut elämän kuormitustekijät (mm. masennus, uupumus, kipuoireet).

Specialiseringsområden och uppgifter:

Neuropsykolog

Specialpsykologutbildning, neuropsykologi

Psykolog

Barnpatienter:
Jag tar inte emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska, svenska, engelska
Verksamhetsställen:

Pihlajalinna Turku Keskusta

Yliopistonkatu 29 B, 20100 Turku