Erik Kunnas — Pihlajalinna

Erik Kunnas

Ortoped

 Olen ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri. Vastaanottoa pidän ortopedina Pihlajalinnan toimipisteessä Joensuussa.

Osaamiseeni kuuluvat nivelrikon hoito, olkapään, nilkan ja polven tähystyskirurgia, liikunta/urheiluvammat sekä tapaturmat. Teen myös tekonivelleikkauksia polven ja lonkan osalta.

Hoidan Lappeenrannan yleislääketieteellisiä KL2 työterveyspotilaita puhelimitse, en pidä Lappeenrannassa lainkaan läsnävastaanottoa.

Tulosyitä, joilla Lappeenrannassa otan vastaan: kotihoitoiset hengitystieinfektiot, allergiaoireet, virtsatietulehdus, silmätulehdus, selkäkivut ja muut TULES-vaivat, lievät vatsavaivat, migreeni/muu tavanomainen päänsärky, verenpainetauti, kolesteroli, diabetes, astma, kilpirauhasen vajaatoiminta, reseptiuusinnat, laboratoriotuloksiin kannanotto, mielenterveys, unettomuus

En hoida: vaikeat oireet joissa kotonapärjääminen epävarmaa, pkv-lääkkeiden reseptiuusinnat, todistusasiat. Sairauslomatodistusten postittaminen kirjeellä ei ole mahdollista.

Mahdolliset yksityisasiakkaat: voin tilata laboratoriokokeita, mutta niiden tulkintaa varten sinun tulee varata uusi soittoaika minulta tai toiselta lääkäriltä.

Specialiseringsområden och uppgifter:

Specialist inom ortopedi och traumatologi

Barnpatienter:
Jag tar emot barnpatienter
Språkkunskaper:
engelska, finska
Verksamhetsställen:

Pihlajalinna Ite Joensuu Torikatu 25

Torikatu 25 A, 80100 Joensuu

Pihlajalinna Lappeenranta

Kirkkokatu 9, 53100 Lappeenranta

Pihlajalinna Nurmes

Kaarlonkatu 3, 75500 Nurmes