Maarit Joutila — Pihlajalinna

Maarit Joutila

Fysioterapeut

  

Olen tuki- ja liikuntaelimistön kiputiloihin, ongelmiin ja niiden kuntoutukseen erikoistunut fysioterapeutti, työfysioterapeutti minulla on myös suoravastaanottopätevyys. 

Minulla on 30 vuoden työkokemus eri-ikäisten asiakkaiden akuuteista ja kroonisista tuki- ja liikuntaelin vaivoista niiden tutkimisesta, hoitamisesta, kuntouttamisesta sekä ennaltaehkäisemisestä (niska, olkapää, rintaranka, alaselkä, si-nivel, lonkka, polvi, jalkaterä). Olen työskennellyt sekä yksityisellä puolella ja erikoissairaanhoidossa (fyspkl). Vahvin osaamisalueeni on alaselkä potilaiden tutkimisesta, hoidosta ja kuntoutuksesta. Lisäksi osaamistani on ennen ja leikkauksien jälkeinen kuntoutus selkä, olkapää, polvi, jalkaterä. Pitkän työurani aikana olen syventänyt osaamistani useilla ammatillisilla ja menetelmä- koulutuksilla (mm manuaalisen hoidon ja kuntoutuksen, Kinetic Control, faskia,spiraalistabilaatio  kinesioteippaus ym). Lisäksi olen pilates- kehonhuolto- ja bodypump ohjaaja.

Tavoitteenani on kohdata sinut yksilönä ja yhteistyöllä kanssasi löytää sinulle toimivat menetelmät, joilla pystymme vaikuttamaan työ-ja toimintakykyysi ja sitä kautta kivun helpottumiseen. TERVETULOA!

Specialiseringsområden och uppgifter:

Fysioterapeut

Företagsfysioterapeut

Barnpatienter:
Jag tar emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska, engelska
Verksamhetsställen:

Pihlajalinna Seinäjoki

Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki