Maiko Kangro — Pihlajalinna

Maiko Kangro

Sinnets Pihlajalinna
Psykiater

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja tehnyt sekä poliklinikka- että sairaalatöitä, mutta viimeiset pari vuotta olen työskennellyt vain avohoidon potilaiden kanssa. Hoidan kaikkia yleisimpiä mielenterveyshäiriöitä, mutta henkilökohtaisesti kiinnostaa eniten ADHD/ADD, mielialahäiriöt (depressio ja kaksisuuntainen mielialahäiriö) ja ahdistushäiriöt. Mm. teen ADHD/ADD:n ja autismikirjon häiriön diagnostiikkaa.

En uusi muiden lääkäreiden kirjoittamia PKV-reseptejä, en hoida päihderiippuvuuksia. Hoidan potilaita 18.v. alkaen. Teen työkyky-, sairausloma- ja psykoterapia-arvioita ja niiden perusteella B-lausuntoja. Laadin lausuntoja Puolustusvoimille lykkäystä varten. En tee ajokortti- enkä aselupalausuntoja. 

Kaikki vastaanottoni toteutuvat etäyhteydellä. Tervetuloa!


Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. Specialiseringsområden och uppgifter:

Specialist inom psykiatri

Barnpatienter:
Jag tar inte emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska, estniska, engelska, tyska
Verksamhetsställen:

Distansmottagning