Merja Malin, Medicine doktor — Pihlajalinna

Merja Malin

Barnläkare
Barnreumatolog
Medicine doktor

Olen hoitanut lapsipotilaita jo vuodesta 1992 sekä julkisella että yksityisellä puolella, alkuun Tampereella ja nykyään Helsingissä muuton myötä. Vuonna 2002 sain lastenreumatologin erityispätevyyden ja käyn hoitamassa lastenreumaa sairastavia lapsia toistaiseksi vielä Tampereen yliopistollisessa sairaalassa. Toimin Helsingissä myös lastenneuvolassa ja kouluterveydenhuollossa, jotta nekin lapset, joilla ei ole mahdollisuutta käydä yksityisellä lääkäriasemalla pääsevät lastenlääkärin vastaanotolle. 

Lapset ja nuoret ovat sydämellisesti tervetulleita vastaanotolleni kaikissa vaivoissa, on kyseessä sitten flunssa, nivelkivut, lastenreuma, vatsavaivat, astma tai allergia. Annan myös siitepölyallergiaan siedätyshoitoa.

Jos tulette vastaanotolleni nivelvaivoissa tai astmaepäilyssä tai jos samanaikaisesti on monta asiaa pohdittavana, varaattehan kaksi aikaa. Jos lastenreuma on kyseessä ja tarvitaan nivelten UÄ-tutkimusta, varatkaa aika maanantai-iltapäivälle jolloin UÄ-laite on käytettävissäni. 

Käynneille on hyvä tuoda mukana myös kasvukäyrät ja mahdolliset jo aikaisemmin tehdyt tutkimusvastaukset ja -lausunnot. 

Murtumia en valitettavasti hoida.  Pienten nirhamien ja nivelten venähdyksien hoito onnistuu. Minulle voi varata myös etä- ja videovastaanottoaikoja.

Specialiseringsområden och uppgifter:

Specialist inom barnsjukdomar

Specialist inom barnreumatologi

Barnpatienter:
Jag tar emot barnpatienter
Språkkunskaper:
engelska, finska
Verksamhetsställen:

Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Raumantie 1 a, 00350 Helsinki

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki