Mia Puuska — Pihlajalinna

Mia Puuska

Sinnets Pihlajalinna
Psykoterapeut

Olen psykodynaaminen yksilöpsykoterapeutti (Valvira, Kela) ja psykiatrinen sairaanhoitaja. Omaan monipuolisen työkokemuksen lievien, keskivaikeiden ja vaikeiden mielenterveyden häiriöiden hoidosta.

Erityisosaamiseni on urheilijoiden sekä urheilu-uran jo päättäneiden mielen hoito. Hoidan laaja-alaisesti yli lajirajojen urheiluun liittyviä erityiskysymyksiä. Tällaisia ovat mm. suorituskyvyn alentuminen, ylikuormitustilat, loukkaantumiset, aivotärähdykset, leikkaukset, sairastumiset, kauden väliin jääminen tai uran päättyminen, joihin liittyy psyykkistä oireilua. Hoidan myös masennus-, ahdistus-, kriisi- ja traumatiloja sekä potilaita, joilla on todettu jokin mielenterveyden häiriö. Olen itse entinen olympiaurheilija ja toimin myös mm. Jääkiekkoilijoiden pelaajayhdistyksen yhteistyökumppanina.  

Lyhytpsykoterapeuttinen hoitojakso, esimerkiksi 1-10 tapaamista soveltuu äkillisiin tai pitkittyneisiin tilanteisiin, joissa työskentely kohdentuu rajattuihin tilanteisiin ja tavoitteisiin. Vastaanotot voidaan toteuttaa joko lähi- tai videovastaanottoina. Ajanvaraukset Pihlajalinnan puhelinpalvelusta  010 312 010.

Kokemusten ja tunteiden laaja-alainen käsittely, itsen ja elämänhistorian syvempi ymmärtäminen sekä sisäisten ristiriitojen ja oman toiminnan pysyvämpi muuttuminen vaatii pitkäkestoista psykoterapiaa. Kelan kuntoutuspsykoterapiapaikat on suunnattu ensisijaisesti urheilijoille tai lopettaneille urheilijoille. Teen Kela-terapiaa myös etänä. Kela-paikkoja voi tiedustella [email protected].

Specialiseringsområden och uppgifter:

Psykoterapeut

Psykiatrisk sjukskötare

Barnpatienter:
Jag tar inte emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska, engelska
Verksamhetsställen:

Pihlajalinna Kelloportti

Kelloportinkatu 1 D, 33100 Tampere

Pihlajalinna Koskiklinikka

Koskikeskus: Hatanpään valtatie 1, 33100 Tampere