Riikka Berg — Pihlajalinna

Riikka Berg

Sinnets Pihlajalinna
Sömnhandledare

Olen fysioterapeutti, hyvinvointivalmentaja ja ratkaisukeskeinen psyykkinen valmentaja. Lisäksi olen kouluttautunut unettomuuden lääkkeettömään hoitoon. Työssäni hyödynnän kognitiivis-behavioraalista ja hyväksymis- ja omistautumisterapeuttista menetelmäosaamista. Unen ja hyvinvoinnin parissa olen työskennellyt jo vuodesta 2015 asti.

Uni on tärkeä osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Unta voivat häiritä esimerkiksi stressi ja työpaineet sekä elämänrytmi. Univalmennuksessani tunnistetaan unettomuutta ylläpitäviä tekijöitä sekä opetellaan unta edistäviä toimintamalleja osaksi arkea. Univalmennuksessa hyödynnetään uusimpia unettomuuden hoidon menetelmiä. Unilääkitys ei ole este univalmennuksen aloittamiseen. Perustan työni arvoihin ja aitoon kiinnostukseen asiakkaan hyvinvointia kohtaan. Työssäni huomioin asiakkaan elämäntilanteen kokonaisvaltaisesti ja kohtaan asiakkaan välittävästi ammattitaidolla. Työotteeni on ratkaisukeskeinen ja voimavaralähtöinen.

Jos tarvitset apua unettomuuteen, niin varaa aika vastaanotolleni! Vastaanotolle voi tulla myös ilman lähetettä. Tapaaminen tapahtuu etänä, joko videoyhteydellä tai puhelimitse.

Specialiseringsområden och uppgifter:

Sömnhandledare

Barnpatienter:
Jag tar inte emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska
Verksamhetsställen:

Distansmottagning