Timo  Koponen — Pihlajalinna

Timo Koponen

Narkosläkare
Allmänläkare
Smärtläkare

Smärtbehandling

Olen anestesiologian ja tehohoidon erikoislääkäri. Lääkäriksi valmistuin 2010 ja erikoislääkäriksi 2017. Olen työskennellyt erityisesti päiväkirurgisen anestesiologian parissa, johon kuuluvat lyhyet yleisanestesiat ja laaja joukko erilaisia puudutuksia. 

Olen työskennellyt kroonisen kivun parissa kipuklinikoilla Joensuussa (Siun Sote) ja HUS:ssa, sekä akuutin kivun parissa ja leikkaussaleissa mm. KYS:ssa ja Joensuussa. 

Olen suorittanut Pohjoismaisen kivunhoidon lisäkoulutuksen (Nordic Education in Advanced Pain Medicine).

Omia mielenkiinnon kohteita ja siten omia osaamisalueitani ovat päiväkirurgisten leikkausten anestesiat ja puudutukset. Lisäksi mielenkiinnoin kohteenani ja omaa ydinosaamista ovat akuutin ja kroonisen kivun hoito, sekä siihen liittyvät kuntoutusta tukevat toimenpiteet. Minulla on kokemusta akuutin ja kroonisen kivun sekä syöpäkivun hoidosta.

Mikäli Sinulla on pitkittynyttä kipua, voit varata ajan vastaanotolleni. Vastaanotolla teen kokonaisarvion kipuongelmasta sisältäen kliinisen tutkimuksen. Kokonaisarvion yhteydessä laaditaan yhdessä hoitosuunnitelma, joka sisältää niin lääkkeellisten kuin lääkkeettömien kivunhoitomenetelmien hyödyntämisen.

AJANVARAUSOHJE

Ensikäynnille tulee varata 60 minuutin aika, uusintakäynneillä usein riittää 30 minuutin aika.

Ota mukaan vastaanotolle kipuongelman vuoksi tehdyt aikaisemmat tutkimustulokset ja lista käytössäsi olevista lääkkeistä.

En määrää vastaanotollani pitkäaikaisen kivun hoitoon vahvoja opioideja tai bentsodiatsepiineja (poikkeuksena on syövän aiheuttama kipu). En myöskään aloita kannabishoitoa tai uusi kannabisreseptejä.

Tervetuloa vastaanotolle!

Specialiseringsområden och uppgifter:

Specialist inom anestesiologi och intensivvård

Allmänläkare

Barnpatienter:
Jag tar emot barnpatienter
Språkkunskaper:
finska, engelska
Verksamhetsställen:

Pihlajalinna Ite Joensuu Torikatu 25

Torikatu 25 A, 80100 Joensuu