Veera Lange — Pihlajalinna

Veera Lange

Skötare på Sömnens Pihlajalinna
Sinnets Pihlajalinna
Sömnhandledare

Asiantuntijatason CBT-I unettomuusterapeutti 

Olen perehtynyt laajasti unettomuuden hoitoon ja työskentelen Pihlajalinnassa univalmentajana. Vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki yli 18- vuotiaat, jotka kaipaavat apua uniongelmiin. Vastaanotolle voi tulla lääkärin tai hoitajan lähettämänä (esim. työterveysasiakkaat), tai ilman lähetettä (itse maksavat asiakkaat). 
Jos kaipaat lisäinfoa unettomuuden tai muiden unihäiriöiden hoidosta, ja mietit, mikä sopisi sinulle parhaiten, voit varata maksuttoman soittoajan univalmentajalle (löytyy ajanvarauksesta nimellä "univalmentajan infopuhelu"). 
Univalmennusta on Pihlajalinnassa tarjolla sekä yksilö- että ryhmävalmennuksena. Univalmennus pohjautuu Käypä hoito- suositukseen, ja valmennuksessa hyödynnetään tutkitusti tehokkaita kognitiivisen käyttäytymisterapian menetelmiä unettomuuden hoidossa. Uniryhmät ovat etäryhmiä, joihin voi osallistua matalalla kynnyksellä vaikka omalta kotisohvalta käsin! 
Pihlajalinnassa on 29 univalmentajaa, jotka pitävät vastaanottoa eri puolilla Suomea. Myös etävastaanottomahdollisuus. Lisätietoja: [email protected] /  p. 040 637 1812

Specialiseringsområden och uppgifter:

Sömnhandledare

Barnpatienter:
Jag tar inte emot barnpatienter
Språkkunskaper:
engelska, finska
Verksamhetsställen:

Distansmottagning