Kirsi Nikander — Pihlajalinna

Kirsi Nikander

Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Tervetuloa perheterapiavastaanotolleni. Olen koulutukseltani yleislääkäri ja psykoterapeutti (erityistaso, Valvira, Kela-pätevyys). Työskentelytapani on rauhallinen ja haluan luoda turvallisen ilmapiirin keskustelulle. Autan mielelläni erilaisissa haasteissa tai kriiseissä liittyen lapsen ja vanhemman väliseen vuorovaikutussuhteeseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen, sisaruussuhteisiin tai ihmisen hyvinvointiin kaikissa elämänvaiheissa. Minulla on pitkä kokemus  koululääkärin työstä. Olen työskennellyt myös perheneuvolassa, lastenpsykiatrian ja aikuispsykiatrian yksiköissä. Tavoitteena on  psyykkisen pahan olon ja kuormituksen lieventäminen, perheenjäsenten välisen ymmärryksen lisääminen sekä voimavarojen ja elämänilon vahvistaminen. 

Voimme tavata yksittäisellä neuvontakäynnillä tai suunnitellusti lyhyt- tai pitkäkestoisesti. Voit tulla vastaanotolleni yksin tai jonkun perheenjäsenen kanssa tarpeen  mukaan. Ensitapaamiselle tai usean perheenjäsenen tapaamiselle kannattaa  varata vähintään tunnin aika. Yksilökäynnin pituus on vähintään 45 min.  Perheterapiaa voidaan käyttää itsenäisenä psykoterapiana tai jonkin toisen psykoterapian rinnalla.  

Työskentelen sekä aikuisten, lasten että nuorten kanssa.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykoterapeutti

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 45 min: 120 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 160 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 240 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki