Kirsi Nikander — Pihlajalinna

Kirsi Nikander

Mielen Pihlajalinna
Psykoterapeutti

Psykoterapeutti antaa psykoterapiahoitoa. Psykoterapian avulla voidaan tukea asiakkaan psyykkista kasvua ja kehitystä sekä auttaa löytämään ja kehittämään keinoja toimia ihmissuhteissa.

Tervetuloa vastaanotolleni mielenterveyteen liittyvissä ongelmissa. Olen koulutukseltani yleislääkäri, psykoterapeutti (perheterapia, erityistaso, Valvira, Kela-pätevyys) ja lääketieteen tohtori. Työskentelytapani on rauhallinen ja haluan luoda turvallisen ilmapiirin keskustelulle. Autan mielelläni erilaisissa haasteissa tai kriiseissä liittyen lapsen ja vanhemman väliseen vuorovaikutussuhteeseen, vanhemmuuteen, parisuhteeseen, sisaruussuhteisiin ja ihmisen hyvinvointiin kaikissa elämänvaiheissa. Minulla on pitkä kokemus koululääkärin työstä. Olen työskennellyt myös perheneuvolassa, lastenpsykiatrian ja aikuispsykiatrian yksiköissä.

Tavoitteena on psyykkisen pahan olon ja kuormituksen lieventäminen, perheenjäsenten välisen ymmärryksen lisääminen sekä voimavarojen ja elämänilon vahvistaminen.

Voimme tavata yksittäisellä arviointi- tai tukikäynnillä tai suunnitellusti lyhyt- tai pitkäkestoisesti. Voit tulla vastaanotolleni yksin tai jonkun perheenjäsenen kanssa tarpeen mukaan.

Työskentelen sekä aikuisten, lasten että nuorten kanssa.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Tavastia Kamppi

Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki