Minna Isokääntä — Pihlajalinna

Minna Isokääntä

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen työskennellyt mielenterveystyössä yli 10 vuoden ajan tehden monipuolisesesti psykiatrian erikoisalaan liittyviä lääkärin tehtäviä. Koulutukseltani  olen psykiatrian erikoislääkäri sekä pari- ja perhepsykoterapeutti. Lisäksi opiskelen integratiiviseksi  psykoterapeutiksi. Erityisosaamisaluettani ovat psykoterapia-arviot ja lisäksi elämänkriisien, traumaoireiden, uupumuksen, ahdistuksen ja masennuksen arvio sekä -hoito. Teen myös yksilöpsykoterapiakoulutukseeni liittyen pienimuotoisesti koulutuspsykoterapiaa soveltuvissa tilanteissa (arvio tästä aina vastaanotolla).

En määrää PKV lääkkeitä (rauhoittavat lääkkeet ja unilääkkeet, kipulääkkeet). En tee aseenkantolupa- tai ajokyvynarviointilausuntoja. Huomioithan että ADHD diagnostiikkaa ei ole mahdollista tehdä yksittäisellä vastaanottokäynnillä, vaan  tutkimukseen kuuluu aina tarvittava määrä käyntejä sekä lääkärillä että hoitajalla/psykologilla.

Mikäli suinkin mahdollista, toimitathan vastaanottoa varten aiemmat laaditut lääkärinlausunnot.

Huomioithan että aikuispsykiatrina hoidan vain 18-vuotta täyttäneitä,  sitä nuorempien potilaiden kannattaa kääntyä nuorisopsykiatri kollegan puoleen.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Raahe

Kirkkokatu 28, 92100 Raahe