26.3.2021 Forever Online -palvelu tukee henkilöstön kokonaisvaltaista hyvinvointia

Forever Online on yrityksille suunnattu ohjatun liikunnan verkkopalvelu ja hyvinvoinnin tietopankki, jossa pääsee liikkumaan ammattilaisten ohjauksessa kotona tai vaikkapa työpaikalla. Pihlajalinnan työterveyden asiakasyrityksen on mahdollista tarjota palvelu työntekijöilleen edullisella kuukausimaksulla.

Palvelun kattavasta tuntivalikoimasta löytyy muun muassa lihaskunto- ja tanssitunteja. Myös kehonhuoltoon on panostettu, ja Forever Online tarjoaakin jooga-, pilates ja venyttelytunteja. Livetuntien lisäksi käytössä on valikoima tallenteita.

Palvelun tarkoitus on saada henkilö kiinnostumaan omasta terveydestään ja tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia. Siksi Forever Online -palveluun sisältyy live-tuntien lisäksi hyvinvointiportaali. Hyvinvointiportaalista löytyy monipuolisesti materiaalia esimerkiksi hyvinvointia tukevasta ravinnosta ja palautumisesta. Se sisältää myös eritasoisia harjoitusohjelmia hyödynnettäväksi kotiharjoittelussa tai kuntosalilla. Lisäksi palvelu tarjoaa apua ja ideoita taukoliikuntaan.

Forever Online on tasapuolinen palvelu koko henkilöstölle. Kun yritys hankkii Forever Online palvelun, koko henkilöstö saa sen käyttöönsä. Palvelu on helppokäyttöinen, ja sitä varten ei tarvitse asentaa erillistä ohjelmaa, vaan se toimii kaikilla tavanomaisilla selaimilla. Tunneille pääsee osallistumaan mistä tahansa, ja tallenteiden ansiosta palvelua voi käyttää joustavasti omien aikataulujen mukaan.

Hyvinvoiva henkilöstö onnistuu työssään paremmin

Forever Online -palvelu on erinomainen työkalu henkilöstön hyvinvoinnin tueksi. Palvelu on ennakoivaa toimintaa, jonka tavoite on tukea työntekijöiden liikunnallista elämäntapaa. Liikkeelle lähtemisen kynnys on usein matalampi, kun liikuntapalvelut ovat osa saatua työkorvausta. Palvelun avulla pystytään lisäämään henkilöstön aktiivisuutta vapaa-ajalla ja työssä, ja lisääntynyt arkiaktiivisuus parantaa esimerkiksi toimintakykyä ja vaikuttaa positiivisesti mielen hyvinvointiin. Positiiviset vaikutukset ulottuvat työntekijän itsensä lisäksi myös yrityksen toimintaan, sillä hyvinvoiva henkilö onnistuu usein myös työssään paremmin.

Foreverin yritys- ja työhyvinvointipalveluiden asiantuntija Antti Pulkki kertoo, että Forever Online -palvelun hankkineilta yrityksiltä on tullut pelkästään positiivista palautetta. Erityiskiitosta ovat saaneet palvelun monipuolinen sisältö ja käyttöönoton helppous.

Keskimäärin yli puolet palvelun käyttöön ottaneiden yritysten henkilöstöstä on aloittanut palvelun käytön, ja tämä on Pulkin mukaan hyvä tulos.

”Ennaltaehkäisevä investointi kannattaa tällaisena aikana, kun ihmiset todella kaipaavat positiivisia ärsykkeitä jaksamisensa ja hyvinvointinsa tueksi”, Pulkki toteaa.

Lisätietoa palvelusta ja sen käyttöönotosta saat sähköpostitse osoitteesta [email protected] tai olemalla yhteydessä omaan työterveystiimiisi.