Ikipihlaja Oiva, Raisio

Ikipihlaja Oiva

Ikipihlaja-kodeissa arkea eletään yhdessä tehden

Pihlajalinnan hoivakoti, Ikipihlaja Oiva sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien äärellä Raisiossa, Kustavintien varressa. Tarjoamme ympärivuorokautista asumispalvelua ikääntyneille asukkaille ja laitoshoivaa sotainvalideille. Kehitysvammaisille asukkaille tarjoamme autettua sekä vaativaa autettua hoivaa.

Tarjoamme monipuolisia palveluita
Ikipihlaja Oivassa eletään monipuolista ja toiminnallista arkea. Viihtyisät piha-alueemme tarjoavat mahdollisuuden turvalliseen ulkoiluun. Keittiössämme valmistuu päivittäin kokkimme loihtimaa ravitsevaa kotiruokaa ja herkullisten leivonnaisten tuoksu leijailee nenään päiväkahvin aikaan. Aistihuoneemme tarjoaa kokonaisvaltaisia aistielämyksiä asukkaan tarpeet huomioiden. Hoivakodissamme on arkena tarjolla sairaanhoitajan palvelut sekä terapeuttien kuntouttavat palvelut.

Tervetuloa asukkaaksi Ikipihlaja -kotiin
Tavoitteenamme on, että hoivakodin arki on asukaslähtöistä ja yksilön toiveet huomioivaa. Meille myös läheiset voivat tulla kuin kotiin, olemme vieraanvaraisia, tarjoamme vieraille mielellämme kahvit ja vaihdamme kuulumiset.

Ikipihlaja Oivaan voi hakeutua asukkaaksi palvelusetelillä, ostopalveluasiakkaana tai maksaa palvelut itse. Tarjoamme lyhytaikaishoivaa esimerkiksi omaishoidon vapaan ajaksi. Palveluvastaava vastaa mielellään mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Työskentely moniammatillisessa tiimissä
Ikipihlaja Oivassa työskentelee moniammatillinen tiimi, joka koostuu keittiöhenkilökunnasta, siistijöistä, hoitohenkilökunnasta, sosionomista sekä toiminta- ja fysioterapeuteista. Teemme hyvää yhteistyötä yli ammattirajojen ja kodissamme on hyvä ilmapiiri. Tarjoamme työntekijöille hyvät työsuhde-edut. Ikipihlaja Oiva on opiskelijamyönteinen työpaikka. Pystymme tarjoamaan ohjausta hoiva-avustaja-, lähihoitaja-, sairaanhoitaja-, sekä keittiö- ja siivousalan opiskelijoille.

Kysy rohkeasti avoimista työ- ja harjoittelupaikoista palveluvastaavalta!

Palaute

Voit jättää palautetta tämän lomakkeen kautta.
Asukkaan läheiset voivat antaa palautetta toiminnasta tämän lomakkeen kautta.

Ikipihlajakotien ruokalista
Omavalvontasuunnitelma

Yhteystiedot

Sairaalakatu 10,
21200 Raisio

Palveluvastaava
Katja Kotiranta
040 648 2853
[email protected]
Oiva 1
Vastaava sairaanhoitaja, 040 940 2516
Hoitajat, 040 940 1451
Oiva 2
Vastaava sairaanhoitaja, 040 596 7548
Hoitajat, 040 482 5086
Oivankoti
Vastaava sairaanhoitaja, 040 660 8540
Hoitajat, 040 940 2307 ja 040 940 2517
Toimitusjohtaja, palvelupäällikkö
Päivi Järvensivu
050 451 5210
[email protected]

Sijainti

Ikipihlaja Oiva, Raisio

Sairaalakatu 10

21200Raisio

Reittiohje