Ikipihlaja Oiva, Raisio

Ikipihlaja Oiva

Ikipihlaja Oiva on erikoistunut vaativaan tehostettuun palveluasumiseen, sotainvalidien laitoshoitoon ja kehitysvammaisten asumispalveluihin. Oivassa asiakkailla on mahdollisuus lääkärin ja fysioterapeutin palveluihin. Lisätietoa tehostetusta palveluasumisesta sekä asukkaaksi hakeutumisesta löydät täältä.

Ikipihlaja Oiva sijaitsee rauhallisella omakotialueella Raisiossa. Oivan pihapiiri on viihtyisä ja turvallinen paikka päivittäiseen, itsenäiseenkin ulkoiluun.

Ikipihlaja Oivassa on asumispaikkoja vapaana. Ota yhteytta palveluvastaavaan.

Ikipihlajakotien ruokalista
Ikipihlaja Oivan viikko-ohjelma
Omavalvontasuunnitelma 2022
Usein kysyttyjä kysymyksiä

Voit jättää palautetta tämän lomakkeen kautta.

Asukkaan läheiset voivat antaa palautetta toiminnasta tämän lomakkeen kautta.

Vierailut Pihlajalinnan hoivakodeissa koronavirusepidemian aikana

Pihlajalinna seuraa koronavirukseen liittyviä valtakunnallisia linjauksia ja ohjeistuksia, joita antavat Suomen hallitus, ministeriöt, THL ja sairaanhoitopiirit. Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat tarkkaan laadittuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Hoivakotiemme asukkaiden psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä elämänlaadun turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Sallimme vierailut valtioneuvoston linjauksen mukaisesti hoivakodeissamme. Ilmoitathan vierailustasi etukäteen puhelimitse, p. 040 9401 451, jotta saamme järjestettyä tapaamisen turvallisesti sekä omaisenne että muiden asukkaiden kannalta.

Hoitaja antaa sinulle kasvosuojaimen vierailun ajaksi. Huolehdithan käsihygieniastasi vieraillessasi kodissamme. Suosittelemme pitämään kahden metrin turvaetäisyyden koko vierailun ajan.

Ethän vieraile kodissamme sairaana tai jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita. Erityisen tärkeää on välttää vierailuja, jos olet palannut ulkomailta viimeisen 14 vuorokauden aikana tai lähipiirissäsi epäillään koronavirustartuntaa. Jos olet epävarma, voitko vierailla kodissamme, voit aina soittaa meille.

Yhteystiedot
Sairaalakatu 10, 21200 Raisio

Palvelupäällikkö
Päivi Järvensivu
050 451 5210
paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi

Palveluvastaava
Katja Kotiranta
040 648 2853
katja.kotiranta@pihlajalinna.fi

Oivankoti 1
Puh. 040 940 2307

Oiva 1
Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero 040 940 1451

Oivankoti 2
Puh. 040 940 2517

Oiva 2
Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero 040 940 1449

Sijainti

Ikipihlaja Oiva, Raisio

Sairaalakatu 10

21200Raisio

Reittiohje