Seppälääkärit ja Seppämagneetti siirtyvät osaksi Pihlajalinnaa 1.10.2022

Jyväskylän Seppälässä (os. Ahjokatu 11) toimiva yksityinen lääkärikeskus Seppälääkärit ja samoissa tiloissa sijaitseva Seppämagneetti siirtyvät Pihlajalinnan omistukseen 1.10.2022. Muutos ei vaadi asiakkailtamme toimenpiteitä. Yhdistymisen tavoitteena on tarjota entistäkin monipuolisempia, laadukkaampia ja vaikuttavampia terveyspalveluita Keski-Suomen alueella.

Seppälääkäreiden yhdistyminen osaksi Pihlajalinnaa näkyy toistaiseksi vain nimen muutoksena, ja jatkossa palvelemme nimellä Pihlajalinna Seppälääkärit. Pihlajalinna Seppälääkäreille varataan aika entiseen tapaan joko soittamalla toimipisteen numeroon p. 014 577 0100, varaamalla aika verkosta tai suoraan toimipisteestä. Ajanvaraus muihin Pihlajalinnan toimipisteisiin palvelee verkossa ja numerossa p. 010 312 010.

Yhdistymisen myötä itse maksavien yksityisasiakkaidemme sekä työterveysasiakkaidemme palvelutarjonta laajenee. Kasvavilla resursseilla meillä on mahdollisuus tarjota entistäkin monipuolisemmat, laadukkaammat ja vaikuttavammat palvelut Keski-Suomen alueella.

Myös vakuutusyhtiöasiakkaidemme hoitopolku rakentuu jatkossa siten, että alueen asiakkaiden käytettävissä on myös Pihlajalinna Seppälääkäreiden toimipisteen palvelut. Toistaiseksi Pihlajalinnan vakuutusyhtiöasiakkaat Jyväskylässä palvelee Pihlajalinnan Jyväskylän toimipiste osoitteessa Cygnaeuksenkatu 8.

Seppämagneetin siirtyessä myös osaksi Pihlajalinnaa 1.10.2022, on kaikilla Pihlajalinnan asiakkailla mahdollisuus käydä MRI- ja mammografiatutkimuksissa Pihlajalinna Seppämagneetissa.

Kaikki Seppälääkärit Oy:n ja Seppämagneetti Oy:n voimassa olevat sopimukset säilyvät toistaiseksi ennallaan. Asiakasrekisterimme säilyvät toistaiseksi erillään.

Lisätietoja

Sanna Poikonen, aluejohtaja, Pihlajalinna
[email protected] tai p. 0400 902 500

Lue lisää

Pihlajalinnan ajankohtaiset uutiset
Pihlajalinnan lehdistötiedotteet