Eemu-Samuli Väliaho, Lääketieteen tohtori — Pihlajalinna

Eemu-Samuli Väliaho

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Lääketieteen tohtori

Olen laillistettu lääkäri ja lääketieteen tohtori. Lisäksi olen aikaisemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot ja tuotan hyvällä ammattitaidolla yleislääkäripalvelua ymmärrettävästi sanoitettuna. Kokonaisuudessaan minulla on yli kymmenen vuoden monipuolinen työkokemus terveydenhuollosta aina ambulanssista perusterveydenhuoltoon ja erikoissairaanhoitoon, sekä vuosien kokemus akuuttien sairauksien hoidosta päivystystyössä. Lääkärinä minulla on kokemusta mm. terveyskeskustyöstä, yleislääketieteen päivystystyöstä, lastenneuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveyshuollosta sekä sairaalasta kirurgian, sisätautien ja psykiatrian erikoisaloilta, ja terveydenhuollon johtotehtävistä. Olen lääkintäreserviupseeri, ja toimin luottamus- sekä asiantuntijatehtävissä.

Hoidan kaikenikäisiä potilaita vauvasta varttuneeseen. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni. Hoidan myös YTHS:n, työterveyshuollon potilaita ja vakuutuspotilaita. Laadin tarvitsemiasi lausuntoja ja teen ajokorttitarkastuksia. Otathan mukaan vastaanotolleni ajantasaisen lääkelistan kaikista käytössä olevista lääkkeistä, ja ajokorttitarkastukseen esitietolomakkeen. Yhdellä 20 min vastaanottoajalla ehdimme käsitellä yhden lääketieteellisen ongelman. Vastaanotot mielenterveysasioissa, suosittelen 2 x 20 min vastaanottoaikaa. Vain lähivastaanotto Ikiomassa. YTHS mielenterveysasiat myös etävastaanotto, mutta varaus tehtävä puhelimitse. Uusin mielelläni reseptejä, ja pyynnön voit jättää puhelimitse Lääkäriasema Ikiomaan.

Suoritan yleislääkäritasoisia toimenpiteitä taidolla. Ihomuutosten poistot ja koepalat, paiseiden avaukset ja kynsitoimenpiteet. Syylien, rasvaluomien sekä aurinkokeratoosimuutosten jäädytyshoidot (kryo). Peräpukamien hoito kumilenkkihoidolla (barronisaatio). Kierukan ja ehkäisykapselien asennukset. Toimenpiteet ja gynekologista tutkimusta tarvittaessa ajanvaraus aina puhelimitse.

Suhtaudun varauksellisesti PKV-lääkkeiden määräämiseen.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti arkisin, 20 min: 105.3 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 30 min: 131.6 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 45 min: 171.1 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 60 min: 223.75 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 10 min: 79 euroa

Puhelu ja mahd. resepti hoito-ohjeineen, 10 min: 48.6 euroa

lauantaisin hintaan tulee + 30% korotus.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Ikioma

Porrassalmenkatu 21, 50100 Mikkeli