Eemu-Samuli Väliaho — Pihlajalinna

Eemu-Samuli Väliaho

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen lääketieteen lisensiaatti, lääketieteen tohtorikoulutettava ja lisäksi aikaisemmalta koulutukseltani sairaanhoitaja. Kokonaisuudessaan minulla on yli kymmenen vuoden monipuolinen työkokemus terveydenhuollosta aina ambulanssista perusterveydenhuoltoon ja erikoissairaanhoitoon, sekä vuosien kokemus akuuttien sairauksien hoidosta päivystystyössä. Lääkärinä minulla on monipuolista kokemusta mm. terveyskeskustyöstä, yleislääketieteen päivystystyöstä, lastenneuvolasta, koulu- ja opiskelijaterveyshuollosta sekä sairaalasta kirurgian, sisätautien ja psykiatrian erikoisaloilta, ja myös terveydenhuollon johtotehtävistä. Lisäksi olen lääkintäreserviupseeri, ja toimin luottamus- sekä asiantuntijatehtävissä.

Omaan hyvät vuorovaikutustaidot ja tuotan hyvällä ammattitaidolla yleislääkäripalvelua ymmärrettävästi sanoitettuna. Hoidan kaikenikäisiä potilaita vauvasta varttuneeseen. Lapset ovat lämpimästi tervetulleita vastaanotolleni. Hoidan myös YTHS:n sekä työterveyshuollon potilaita. Otathan mukaan vastaanotolleni ajantasaisen lääkelistan kaikista käytössä olevista kaikista lääkkeistä. Yhdellä 20 min vastaanottoajalla ehdimme käsitellä yhden lääketieteellisen ongelman. Laadin tarvitsemiasi lausuntoja ja teen ajokorttitarkastuksia. Otathan ajokorttitarkastukseen tullessasi mukaan etukäteen täyttämäsi esitietolomakkeen. Vastaanotot myös mielenterveysasioissa, suosittelen 2 x 20 min vastaanottoaikaa.

Suoritan yleislääkäritasoisia pienkirurgisia toimenpiteitä taidolla. Ihomuutosten poistot ja koepalat, paiseiden avaukset tai sisään kasvaneiden kynsien osapoistot. Tavanomaisten syylien, rasvaluomien sekä aurinkokeratoosimuutosten jäädytyshoidot (kryohoito). Peräpukamien hoito kumilenkkihoidolla (barronisaatio). Lisäksi nivelpistokset. Olen täydennyskouluttautunut kryo- ja barronisaatiohoitoihin erikoislääkärien ohjauksessa iho- ja gastroenterologian poliklinikoilla. 

Suhtaudun varauksellisesti PKV-lääkkeiden määräämiseen. Vain lähivastaanotto. Toimenpiteiden varaukset puhelimitse.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti arkisin, 20 min: 105.3 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 30 min: 131.6 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 45 min: 171.1 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 60 min: 223.75 euroa

Vastaanottokäynti arkisin, 10 min: 79 euroa

Puhelu ja mahd. resepti hoito-ohjeineen, 10 min: 48.6 euroa

lauantaisin hintaan tulee + 30% korotus.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Ikioma Mikkeli

Porrassalmenkatu 21, 50100 Mikkeli