Fabio Goderecci — Pihlajalinna

Fabio Goderecci

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

 Tällä hetkellä en valitettavasti tutki tai ota vastaan uusia AHD/ADD -asiakkaita, varaathan näissä ajan kollegalleni.   


Olen psykiatrian erikoislääkäri ja psykoterapeutti. Tarjoan arviointeja työkykyisyydestä, arviointeja masennuksen, ahdistuksen ja paniikin farmakologisesta ja psykoterapeuttisesta hoidosta, tarjoan yksilöpsykoterapiaa sekä psykoterapia-arvioita (ei Kelan asiakkaita, kaikki vakuutusyhtiöt).

Työskentelyni pohja on psykodynaaminen. Olen toiminut pitkään psykiatrian erikoislääkärinä sekä sairaalassa, että avohoidossa. Työskentelen yksityisesti aikuispsykiatristen asiakkaiden kanssa (yli 18v.) Hoidan ahdistusta ja mielialahäiriöitä ja teen tarvittaessa myös arvioita kuntoutuspsykoterapian tarpeesta. Työskentelyni on aktiivinen ja integratiivinen ja pyrkii huomioimaan asiakkaan tarpeita kokonaisvaltaisesti.

Vastaanotollani tehdään arvio voinnistasi, oireista ja taustalla olevista psykologisista seikoista. Pyritään tarkentamaan oireiden taustalla olevia mahdollisia emotionaalisia ristiriitoja ja traumaattisia kokemuksia ja auttamaan niistä selviytymiseen. Tehdään arvio hoidon tarpeesta ja luodaan hoitosuunnitelma. Psykoterapia-arvio on tarvittaessa osa arviointia. Sinun elämänkriisien ja parisuhdeongelmien arviointi on osa työskentelyäni.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Psykoterapeutti

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 45 min: 195.9 euroa

Lausunnot 195,90e (aikaperusteinen veloitus)

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti, italia
Toimipisteet:

Etävastaanotto