Kadri Andre — Pihlajalinna

Kadri Andre

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen valmistunut v. 2005 lääketieteen lisensiaatiksi ja v. 2011 aikuispsykiatrian erikoislääkäriksi. Minulla on työkokemusta psykiatrisesta poliklinikka- ja sairaalatyöstä. Hoidan kaikkia yleisimpiä psykiatrisia sairauksia, mukaan lukien neuropsykiatria (ADD/ADHD ja autismikirjon häiriöt). Vastaanotolla teen mm. psykoterapia-arvioita, psykiatrista diagnostiikkaa, hoito- ja kuntoutussuunnitelmia sekä työkyvyn ja lääkehoidon arviointia. Arvostan työssäni potilaslähtöistä lähestymistapaa.

Hoidan pääsääntöisesti vain aikuispotilaita. Teen myös psykiatrin konsultaatiota työterveys- ja muiden lääkäreiden lähettämille potilaille. Voin arvioida palveluskelpoisuutta asepalvelusta varten.

En uusi muiden kirjoittamia PKV-reseptejä.

En tee ajokortti- enkä aselupalausuntoja. Pidän toistaiseksi ainoastaan etävastaanottoa.


 

Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 260 euroa

Vastaanottokäynti, 75 min: 340 euroa

Vastaanottokäynti, 90 min: 460 euroa

Vastaanottokäynti, 120 min: 565 euroa

Ensikäynti alk. 460€, jatkokäynnit 260€-565€ käytetystä ajasta riippuen. B-lausunto 170€-230€ (vastaanottohinnan lisäksi) riippuen laajuudesta.

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti, viro
Toimipisteet:

Etävastaanotto