Kristiina Rantanen — Pihlajalinna

Kristiina Rantanen

Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen psykiatrian erikoislääkäri ja olen tehnyt parisen kymmentä vuotta yhteistyötä työterveyshuoltojen kanssa. Teen yleispsykiatrista vastaanottoa, työterveyshuollon konsultaatioita, terapia-arvioita ja lausuntoja (paitsi ampuma-aselausuntoja).

Pyrin ottamaan ihmisen huomioon kokonaisvaltaisesti. Minua kiinnostaa mielen ja kehon yhteys, jaksaminen ja ikääntyminen. Sydäntäni lähellä on etenkin neuropsykiatria, olipa kyse muistihäiriöistä tai ADHD:sta. 

Olen seksuaalineuvoja ja -terapeutti, joten pystyn ottamaan seksuaalisuuden huomioon arvioissani ja hoidoissani. Lääkemääräyksissä pyrin pitäytymään terveydenhuollon suosituksissa välttäen bentsodiatsepiineja.

Olen käynyt Dialogicin Voimavarakeskeisen työnohjaajakoulutuksen. Työnohjauksesta on selkeästi hyötyä ammattialalla kuin alalla ja toimivan ennaltaehkäisevästi nähden moniin ongelmiin ja sairaspoissaoloihin. 

Teen tämän kesän videovälitteistä vastaanottoa. Monelle se onkin käynyt jo tutuksi ja voi olla helpompikin puhua aroistakin asioista omassa rauhassa tutussa ympäristössä. Kesän lopulla toivon voivani siirtyä Turun Pihlajalinnan yksikköön tapaamaan sinua.


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 249 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:
Pihlajalinna Turku Keskusta
Yliopistonkatu 29 B, 20100, Turku