Leif Apter — Pihlajalinna

Leif Apter

Mielen Pihlajalinna
Psykiatri

Psykiatri tutkii, diagnosoi ja hoitaa mielenterveyteen liittyviä häiriöitä.

Olen 78-vuotias toisen polven lääkäri, psykiatri, sisätautilääkäri ja psykoterapeutti. Olen naimisissa lasteni äidin kanssa, kahden lapsen isä ja neljän lapsenlapsen isoisä. Työssäni voin toimia suomen, ruotsin ja englannin kielellä. Olen pitänyt psykiatrin vastaanottoa Munkkivuoren Dextrassa/Pihlajalinnassa noin 30 vuotta. Olen kiinnostunut potilaani/asiakkaani elämästä ja hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti, tavoitteena yhdessä löytää keinoja hänen
elämänlaatunsa parantamiseksi.


Mitt modersmål är svenska. I am quite fluent in English.

Tervetuloa, välkommen, welcome etävastaanotolle.

Tavallaan etävastaanotolla ympyrä on sulkeutunut. Isävainajani kävi kotikäynneillä potilaitten luona, nyt minä pääsen kotikäynnille luoksesi muutamalla napautuksella.


Lopullinen vastaanottohinta muodostuu asiantuntijan käyttämästä ajasta. Tähän sisältyy muun muassa huolellinen esitietoihin ja mahdollisiin tutkimustuloksiin tutustuminen ennen vastaanottoa, asiakkaan hoitaminen vastaanotolla sekä käynnin jälkeen tehtävät kirjaukset potilaskertomukseen.

Ensimmäistä kertaa psykiatrin vastaanotolle tulevan käyntiin vastaanottaja varaa aikaa noin 90-120min, josta itse vastaanottoaika on noin 45-60min. 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykiatrian erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
englanti, ruotsi, suomi
Toimipisteet:

Etävastaanotto