Maria Grannas — Pihlajalinna

Maria Grannas

Fysiatri

Fysiatri tutkii, hoitaa ja kuntouttaa tuki- ja liikuntaelinsairauksista kärsiviä potilaita.

Liikuntalääkäri (liikuntalääketieteen erikoislääkäri)

Liikuntalääkäri tutkii ja hoitaa asiakkaita, joilla on liikuntaan, liikkumiseen tai ylipäätään elimistön rasittamiseen liittyviä lääketieteellisiä ongelmia.

 Liikuntalääketieteen erikoislääkärinä hoidan kilpaurheilijoiden lisäksi kaikenikäisiä liikkujia terveyteen liittyvissä asioissa. Vastaan akuutin vamman, rasitusvamman, kiputilojen, ylirasituksen ja hengitystievaivojen tutkimisesta ja hoidosta, ohjaan palaamista urheiluun vamman tai sairauden jälkeen. Teen urheilijoiden terveystarkastuksia. Erityisosaamista on kasvuikäisten ja nuorten vammoista, esim. rasitusmurtumien, lihas- ja jännevammojen hoidosta, naisurheilijoiden haasteista, sekä elintapoihin liittyvistä sairauksista, mm. lihavuuden hoidosta.
 

Työskentelen myös fysiatrialla erikoislääkäreiden vastaanotolla, jossa päivätyöhön kuuluu esim. selkä-, nilkka-, polvi- lonkka-, yläraaja ja muiden vaivojen, mukaan lukien nivelrikon kokonaisvaltainen hoito, sekä botulinustoksiini-injektiot eri sairauksien esim. migreenin, narskuttelun ja dystonian hoidossa.
 

Kokemusta eri urheilulajien parista on niin seura- kuin yksilölääkärinä ja olen perehtynyt mm. lumilautailun, jalkapallon, salibandyn, yleisurheilun, tenniksen ja kestävyyslajien erityishaasteisiin. Toimin Suomen Paralympiajoukkueen talvilajien vastuulääkärinä.
 

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Liikuntalääketieteen erikoislääkäri

Fysiatriaan erikoistuva lääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 30 min: 155 euroa

Vastaanottokäynti, 45 min: 195 euroa

Vastaanottokäynti, 60 min: 255 euroa

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
englanti, ruotsi, suomi, saksa
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu

Pihlajalinna Isokatu, Oulu

Isokatu 33, 90100 Oulu