Maria Rämet — Pihlajalinna

Maria Rämet

Hematologi

Hematologi tutkii ja hoitaa veren sairauksia.

Sisätautilääkäri

Sisätautilääkäri tutkii, diagnosoi ja hoitaa sisäelinten ja aineenvaihdunnan sairauksia.

Olen sisätautien sekä kliinisen hematologian erikoislääkäri. Hoidan ja selvittelen erityisesti erilaisia anemioita ja muita verenkuvan poikkeavuuksia. Voit varata vastaanotolleni ajan myös erilaisten yleisoireiden selvittelyä varten tai vaikkapa mikäli olet jo käynyt  laboratoriotutkimuksissa ja pohdit tulosten merkitystä terveydentilaasi tai oireisiisi. Lääketieteellisestä julkaisuluettelostani löytyy mm. rauta-aineenvaihduntaa käsittelevää oppikirjamateriaalia. 

Olen työskennellyt pitkään sisätautien sekä kliinisen hematologian erikoislääkärinä ensiksi TAYS:ssa ja sittemmin Länsi-Pohjan Keskussairaalassa. Olen työskennellyt konsulttina myös muissa Pohjois-Suomen sairaaloissa. Kliinisen hematologian erikoislääkärinä  minulla on pitkä kokemus erityisesti verisyöpiä, imusolmukesyöpiä sekä tukostaipumusta tai verenvuototaipumusta sairastavien potilaiden tutkimuksista ja kontrolleista. 

Vastaanotolleni voit varata ajan, mikäli tarvitset sisätautilääkärin arvion pitkäaikaissairauksistasi ajokelpoisuutesi arvioimiseksi. 

Teen mielelläni myös harrastesukeltajan terveystarkastuksia ja laadin tarvittaessa myös englanninkielisen lausunnon mahdollisten perussairauksien vaikutuksesta harrastesukelluskelpoisuuteen esimerkiksi sukellusmatkaasi varten. 

Diabetespotilaiden lääkehoidon aloitusarviot tai hoidon ohjaus eivät tällä hetkellä kuulu vastaanottoprofiiliini. Diabeetikot ovat luonnollisesti erittäin tervetulleita muissa lääketieteellisissä asioissa.  

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Kliinisen hematologian erikoislääkäri

Sisätautien erikoislääkäri

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
ruotsi, suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Hiironen

Kiilakivenkuja 1, 90250 Oulu

Pihlajalinna Levi

Levintie 1590, 99130 Levi