Matti Heikkinen — Pihlajalinna

Matti Heikkinen

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Palvelen yleislääketieteellisissä asioissa. Pihlajalinnassa olen pitänyt sivutoimista vastaanottoa marraskuusta 2022 lähtien. Olen työskennellyt keskussairaalan päivystyksessä 7 vuoden ajan. Erikoistun neurologiaan, aloitin erikoistumisen vuonna 2022. 

Ohjeita ajanvaraukseen:

-Otan vastaan yksityisasiakkaita, eli itse maksavia asiakkaita. Otan vastaan vakuutusyhtiöiden asiakkaita. Työterveyden ajanvaraukset puhelinajanvarauksen tai hoitajien kautta.

-Hoidan lapsipotilaita. Ensisijaisesti yli 6-vuotiaita. 

-Vakuutusasiakkaana aikaa varattaessa on hyvä tutustua oman vakuutusyhtiön käytänteisiin. Joissakin vakuutusyhtiöissä on oma hoidonarviointi, esim. Pohjolan terveysmestari tai Fennian omahoitaja.

-Pientoimenpiteissä tulee soittaa ajanvaraukseen, jotta voidaan varata erillinen toimenpideaika (hoitaja avustaa)

-Ajokorttitarkastukset: (myös laajennettu, C-kortti ja ammattiautoilija) 20min aika. 

-20min ajalla voi hoitaa yksittäisen asian. Monta-asiaa, sairaalalähete tai isomman kroonisen asian hoito: tällöin on hyvä varata 40min aika, jotta vastaanottoaika on riittävä.

-En hoida seuraavia asioita vastaanotollani: kutsuntatarkastukset, päihdesyistä hyllytetyt ajokortit, bentsodiatsepiini- tai opiaattireseptit, ADHD-lääkitykset.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääkäri

Neurologiaan erikoistuva lääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Ite Joensuu Torikatu 25

Torikatu 25 A, 80100 Joensuu