Niina Talvitie — Pihlajalinna

Niina Talvitie

 Olen seksuaaliterapeutti, auktorisoitu seksuaalineuvoja ja fysioterapeutti.

Ohjaavia tavoitteita työssäni on seksuaalisen hyvinvoinnin ja tasavertaisuuden lisääntyminen sekä sen tukeminen ikään, sukupuoleen tai paikkakuntaan katsomatta.

Seksuaaliterapiassa käsitellään seksuaaliseen terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä pohdintoja sekä haasteita. Se voi kattaa hyvin monenlaisia aiheita. Seksuaaliterapia tarjoaa turvallisen tilan käsitellä henkilökohtaisia ja arkojakin seksuaalisuuteen liittyviä aiheita luottamuksellisesti ja asiakkaan voimavarojen mukaan. Tällaisia voivat olla:

- erilaiset seksuaalisuuteen vaikuttavat tunteet kuten epävarmuus, riittämättömyys, syyllisyys ja häpeä, oman kehon hyväksymisen vaikeus tai omaan seksuaali- ja sukupuoli-identiteettiin liittyvä hämmennys

- seksuaalisuuteen vaikuttavat traumakokemukset

- seksuaalinen väkivalta

- sairastuminen, vammautuminen ja seksuaalisuus

- seksuaalisten toimintojen häiriötä kuten kivulias seksi, halukkuuden ja kiinnostuksen häiriöt, kiihottumis-, orgasmi- ja erektiohäiriöt sekä siemensyöksyn ongelmat

- seksiriippuvuus, fantasiat, fetissit ja parafiliat

Seksuaaliterapia on pariskunnalle yhteinen terapiaprosessi, jossa turvallisessa ja tasapuolisessa tilassa käsitellään seksuaalisuuden kannalta mahdollisia parisuhteen seksuaalisuuteen vaikuttavia kriisejä ja traumoja, kuten:

- halujen eriparisuus

- seksuaalisten toimintojen häiriöt

- kommunikaatiohaasteet

- uskottomuus

- rinnakkaissuhteet

- tahaton lapsettomuus

Seksuaaliterapiaan voit saapua yksin, vanhempana, pari- tai moniskuntana. Teen myös etäterapiaa.

Tavoitteenani on tukea sinua seksuaalisten kysymysten käsittelyssä, ongelmien ratkaisussa ja niin seksuaalisen kuin myös kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisäämisessä.  Hinnat: Yksilökäynnit: 45min 65€, 60min 75€.  Pariterapia 90min 135€.

Tervetuloa!

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Seksuaaliterapeutti

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Seinäjoki

Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki