Olga Gilbert — Pihlajalinna

Olga Gilbert

Yleislääkäri

Yleislääkärin vastaanotolle voi tulla minkä tahansa vaivan takia. Yleislääkärit ovat erikoistuneet yleisimpiin sairauksiin, kuten tuki- ja liikuntaelimistön sekä sydän- ja verenkiertoelimistön sairauksien hoitoon.

Olen yleislääketieteen erikoislääkäri ja omalääkärinä toimiminen on minulle lääkärintyössä antoisinta. Erityisen mukavaa on saada toimia koko perheen lääkärinä.

Vastaanotolleni voit tulla niin pitkäaikaissairauden (kuten diabetes, verenpainetauti tai sepelvaltimotauti) määräaikaiskontrolliin kuin akuutimman vaivan vuoksi. Yksittäisen terveysongelman hoitamisen lisäksi pyrin kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen ja ajattelemaan aina askeleen pidemmälle hyvinvointisi edistämisessä.

Varaathan 40 min vastaanoton tullessasi ensimmäistä kertaa vastaanotolleni, jos käytät päivittäin viittä tai useampaa lääkettä, toivot kannanottoa useampaan asiaan samalla käynnillä tai aiheena on mielenterveys tai unettomuus. Psykoterapiajatkolausuntoja varten aikaa on hyvä varata 60 min. Pientoimenpiteiden varaus Pihlajalinnan asiakaspalvelun kautta.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Yleislääkäri

Lapsipotilaat:
Hoidan lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Pihlajalinna Vantaa

Elannontie 5 (2krs.), 01510 Vantaa