Oona Keituri — Pihlajalinna

Oona Keituri

Mielen Pihlajalinna
Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen koulutukseltani laillistettu psykologi, sekä EMDR-terapeutti. Minulla on runsaasti kokemusta lyhytterapiatyöskentelystä. Olen kehittänyt aktiivisesti osaamistani psykologiksi valmistumiseni jälkeen, ja tällä hetkellä opiskelen traumapsykoterapeutiksi (valmistuminen 2024). 

Useimmiten psykologin vastaanotolle hakeudutaan ahdistuneisuuden, masennuksen tunteiden, elämäntilanteeseen liittyvän kriisin, itsetunnollisten haasteiden, ihmissuhteiden haasteiden, tai traumaattisten elämänkokemusten vuoksi. Haasteena voivat olla myös paniikkikohtaukset, unettomuus, epäily neuropsykiatrisesta haasteesta (ADHD tai autismin kirjon haasteet; arviointi, ei diagnosointi) tai seksuaalisuuden hankaluudet. Voit tulla vastaanotolleni, jos kaipaat ulkopuolista näkökulmaa tilanteeseesi, tai tarvitset konkreettisia keinoja mielialahaasteiden hallintaan. Työskentelyn apuna voidaan tarvittaessa käyttää myös kehollisia menetelmiä (sensomotorinen, EMDR). Voimme sopia kanssasi esimerkiksi lyhytterapiajakson, joka tilanteestasi riippuen on yleensä 5-20 kertaa. Käyntejä on mahdollista käydä myös tarpeesi mukaan yksi kerrallaan. 

Teen nuorille (13-17v) ja aikuisille neuropsykiatrisia arvioita, en tee keskusteluhoitotyötä nuorten parissa. 

Avainsanoja: stressi, ahdistuneisuus, uupumus, masennus, elämäntilannekriisi, trauma, seksuaalisuus, itsetunto, ADHD, paniikkihäiriö, emdr, lyhytterapia

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Etävastaanottokäynti Mielen Pihlajalinna, 45 min: 119 euroa

Etävastaanottokäynti Mielen Pihlajalinna, 60 min: 150 euroa

Etävastaanottokäynti Mielen Pihlajalinna, 90 min: 190 euroa

ADHD-arvion hinta on noin 800e (sisältää kaksi vastaanottokäyntiä ja vanhemman haastattelun). ADHD-arviointiin kuuluu psykologin osuuden lisäksi laboratoriokokeita, sekä tarvittaessa psykiatrin aika (hinnoitellaan erikseen).

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto

Pihlajalinna Seppälääkärit

Ahjokatu 11, 40320 Jyväskylä