Oona Keituri — Pihlajalinna

Oona Keituri

Mielen Pihlajalinna
Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen koulutukseltani laillistettu psykologi, sekä EMDR-terapeutti. Minulla on runsaasti kokemusta keskusteluhoitotyöstä. Olen kehittänyt aktiivisesti osaamistani psykologiksi valmistumiseni jälkeen, ja tällä hetkellä opiskelen traumapsykoterapeutiksi (valmistuminen 2024). 

Useimmiten psykologin vastaanotolle hakeudutaan ahdistuneisuuden, masennuksen tunteiden, elämäntilanteeseen liittyvän kriisin, itsetunnollisten haasteiden, ihmissuhteiden haasteiden, tai traumaattisten elämänkokemusten vuoksi. Haasteena voivat olla myös paniikkikohtaukset, unettomuus, epäily neuropsykiatrisesta haasteesta (ADHD tai autismin kirjon haasteet; arviointi, ei diagnosointi) tai seksuaalisuuden hankaluudet. Voit tulla vastaanotolleni, jos kaipaat ulkopuolista näkökulmaa tilanteeseesi, tai tarvitset konkreettisia keinoja mielialahaasteiden hallintaan. Työskentelyn apuna voidaan tarvittaessa käyttää myös kehollisia menetelmiä (sensomotorinen, EMDR), menetelmien käytöstä sovimme yhdessä. Voimme sopia kanssasi esimerkiksi lyhytterapiajakson, joka tilanteestasi riippuen on yleensä 5-20 kertaa. Käyntejä on mahdollista käydä myös tarpeesi mukaan yksi kerrallaan. 


Avainsanoja: stressi, ahdistuneisuus, uupumus, masennus, elämäntilannekriisi, trauma, seksuaalisuus, itsetunto, ADHD, paniikkihäiriö, emdr, lyhytterapia.  


Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto

Pihlajalinna Seppä

Ahjokatu 11, 40320 Jyväskylä