Oona Keituri — Pihlajalinna

Oona Keituri

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen koulutukseltani laillistettu psykologi, sekä EMDR-terapeutti. Minulla on useiden vuosien kokemus yksilöterapeuttisesta työstä, työskentelyotteeni on lyhytterapeuttinen. Olen kehittänyt aktiivisesti osaamistani psykologiksi valmistumiseni jälkeen, ja tällä hetkellä opiskelen traumapsykoterapeutiksi.

Useimmiten psykologin vastaanotolle hakeudutaan ahdistuneisuuden, masennuksen tunteiden, elämäntilanteeseen liittyvän kriisin, itsetunnollisten haasteiden, ihmissuhteiden haasteiden, tai traumaattisten elämänkokemusten vuoksi. Haasteena voivat olla myös paniikkikohtaukset, unettomuus, epäily neuropsykiatrisesta haasteesta (ADHD tai autismin kirjon haasteet; arviointi, ei diagnosointi) tai seksuaalisuuden hankaluudet. Voit tulla vastaanotolleni, jos kaipaat ulkopuolista näkökulmaa tilanteeseesi, tai tarvitset konkreettisia keinoja mielialahaasteiden hallintaan. Työskentelyotteeni on traumasensitiivinen, ja minulla on runsaasti kokemusta traumaattisten haasteiden hoidosta. Käytän työssäni tarpeen tullen myös kehollisia menetelmiä (sensomotorinen, EMDR), sovitusti yhdessä asiakkaan kanssa.

Avainsanoja: stressi, ahdistuneisuus, uupumus, masennus, elämäntilannekriisi, trauma, seksuaalisuus, itsetunto, ADHD, paniikkihäiriö, emdr.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Psykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Etävastaanottokäynti, 45 min: 120 euroa

Etävastaanottokäynti, 60 min: 150 euroa

Etävastaanottokäynti, 90 min: 190 euroa

Etävastaanotto

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti
Toimipisteet:

Etävastaanotto

Pihlajalinna Seppälääkärit

Ahjokatu 11, 40320 Jyväskylä