Viivi Naatula — Pihlajalinna

Viivi Naatula

Psykologi

Psykologi on ihmisen käyttäytymisen, ajattelun ja tunne-elämän asiantuntija. Psykologi keskustelee, neuvoo, tukee ja auttaa elämän erilaisissa kriisi- ja ongelmatilanteissa.

Olen täällä sinua varten, kun kaipaat tukea vaikeaan paikkaan, muutokseen, epäselvään tilanteeseen tai muutoin kaipaat ulkopuolista palloseinää uusien näkökulmien avaamiseen haastavissa tilanteissa. Työotteeni on voimavara- ja vuorovaikutuskeskeinen; ryhmien kanssa työskennellessäni edellisten lisäksi painotan ratkaisukeskeisyyttä ja prosessikonsultaation periaatteita.


Autan haastavissa työ- ja elämäntilanteissa, uravalinnoissa, arvoristiriitatilanteissa sekä jaksamiseen, palautumiseen, organisaation toimivuuteen ja johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Työelämään liittyvissä teemoissa erityisalueeni on tietotyö, muutostilanteet ja johtajuus sekä kaikkien näiden tukeminen. Olen työskennellyt pitkään liikejohdon konsulttina hyvin eri toimialoilla, mutta nähnyt työelämää ja sen arkisia haasteita sekä pidemmän tähtäimen tekemistä ja suunnittelua myös sisältäpäin, yrityksen sisäisistä rooleista käsin. Asiakkaani ovat pitäneet lempeän jämptistä työskentelytavastani, jossa asioita vedetään yhteen jäsennellysti.

Erikoistumisalat ja tehtävät:

Työterveyspsykologi

Psykologi

Lapsipotilaat:
En hoida lapsipotilaita
Vastaanottokäynnin hinta yksityisasiakkaille:

Vastaanottokäynti, 60 min: 180 euroa

Vastaanottokäynti koostuu 50 min vastaanottoajasta ja 10 min kirjausajasta

Hintoihin lisätään toimistomaksu sekä mahdolliset tutkimus- ja toimenpidemaksut.

Kielitaito:
suomi, englanti, ruotsi
Toimipisteet:

Pihlajalinna Raisio

Juhaninkuja 3, 21200 Raisio