Hyvinvointialueiden asiakkaiden palvelut

Pihlajalinna tuottaa monipuolisia sosiaali- ja terveyspalveluita julkiselle sektorille.

Tuotamme tällä hetkellä yhdeksän kunnan sosiaali- ja terveyspalveluja viranhaltijatehtäviä lukuun ottamatta. Erikoissairaanhoidon palveluita tarjoamme hyvinvointialueiden asiakkaille Mänttä-Vilppulassa, Jämsässä, Parkanossa ja Kihniössä sekä Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Erikoissairaanhoidon palveluita tuotetaan myös julkista erikoissairaanhoitoa tarjoavassa Jokilaakson sairaalassa Jämsässä. Lisäksi tuotamme terveyspalveluita Kristiinankaupungissa, Hangossa, Jyväskylässä Huhtasuon terveysasemalla sekä Espoossa Piispanportin terveysasemalla.

Pihlajalinnan Ikipihlaja-kodit tarjoavat turvallisen asumisympäristön ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille. Tehostetun palveluasumisen kotimme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kokemäellä, Liedossa, Mänttä-Vilppulassa, Raisiossa ja Sastamalassa.

Laihian Hyvinvointi on Pihlajalinnan ja Laihian kunnan omistama yhteisyritys, joka tuottaa asumispalveluita ikäihmisille ja kehitysvammaisille.

Erityisasumispalvelut tuottaa tehostettua palveluasumista, päivätoimintaa ja kotiin vietäviä palveluita kehitysvammaisille ja autisminkirjon henkilöille.

Palveluseteli on tapa järjestää julkisen sektorin palveluja. Palvelusetelillä hyvinvointialue sitoutuu maksamaan asukkaalleen tietyn osan yksityisen palvelutuottajan antamasta palvelusta.