Ikipihlaja Johanna, Jämsä

Ikipihlaja Johanna

Ikipihlaja Johanna on tehostetun palveluasumisen koti Jämsän Tammitiellä. Uudet viihtyisät tilat otettiin käyttöön alkuvuodesta 2013. Johannan palveluihin kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ateriapalvelut, sairaanhoitajapalvelut ja erilaisten arjen aktiviteettien järjestäminen.

Johannassa eletään arkea yhdessä tehden. Asukkaat voivat osallistua ja harrastaa omien voimavarojensa ja halujensa mukaisesti. Kiireettömyys ja läheiset vuorovaikutussuhteet luovat hyvää oloa ja asukkaiden yksilölliset tarpeet sekä eletty elämä saavat ansaitsemansa huomion.

Ikipihlaja Johanna sopii kodiksi kaikille ikäihmisille tämänhetkisestä asuinkunnasta riippumatta. Kaikki, jotka tarvitsevat ja haluavat kodin turvallisesta ympäristöstä, ovat tervetulleita Johannan asukkaiksi.

Ikipihlaja Johannan omavalvontasuunnitelma

Haluamme tarjota hyvää hoito- ja hoivaa asiakkaillemme, siksi toivomme palautetta toiminnastamme. Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla oheiseen kyselyyn. Vastaukset käsitellään nimettöminä. Kiitos palautteestasi.

Palautekysely asiakastyytyväisyydestä

Palautekysely asiakkaiden läheisille

Vierailut Pihlajalinnan hoivakodeissa koronavirusepidemian aikana

Pihlajalinna seuraa koronavirukseen liittyviä valtakunnallisia linjauksia ja ohjeistuksia, joita antavat Suomen hallitus, ministeriöt, THL ja sairaanhoitopiirit. Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat tarkkaan laadittuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi.

Hoivakotiemme asukkaiden psyykkisen, sosiaalisen ja fyysisen hyvinvoinnin sekä elämänlaadun turvaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Sallimme vierailut valtioneuvoston linjauksen mukaisesti hoivakodeissamme turvallisessa tapaamisympäristössä, suojain- ja suojaetäisyysohjeita noudattaen. Noudatathan saapuessasi henkilökuntamme ohjeita.

Yhteystiedot
Tammitie 2, 42300 Jämsänkoski

Palveluvastaava Suvi Rantanen
050 451 3261
suvi.rantanen@pihlajalinna.fi

Sairaanhoitaja
040 358 7331

Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero
040 756 1155

Sijainti

Ikipihlaja Johanna, Jämsä

Tammitie 2

42300Jämsänkoski

Reittiohje