Ikipihlaja Johanna, Jämsä

Ikipihlaja Johanna

Ikipihlaja Johanna on tehostetun palveluasumisen koti Jämsän Tammitiellä. Uudet viihtyisät tilat otettiin käyttöön alkuvuodesta 2013. Johannan palveluihin kuuluvat ympärivuorokautinen hoiva, ateriapalvelut, sairaanhoitajapalvelut ja erilaisten arjen aktiviteettien järjestäminen.

Johannassa eletään arkea yhdessä tehden. Asukkaat voivat osallistua ja harrastaa omien voimavarojensa ja halujensa mukaisesti. Kiireettömyys ja läheiset vuorovaikutussuhteet luovat hyvää oloa ja asukkaiden yksilölliset tarpeet sekä eletty elämä saavat ansaitsemansa huomion.

Ikipihlaja Johanna sopii kodiksi kaikille ikäihmisille tämänhetkisestä asuinkunnasta riippumatta. Kaikki, jotka tarvitsevat ja haluavat kodin turvallisesta ympäristöstä, ovat tervetulleita Johannan asukkaiksi.

Ikipihlaja Johannan omavalvontasuunnitelma

Haluamme tarjota hyvää hoito- ja hoivaa asiakkaillemme, siksi toivomme palautetta toiminnastamme. Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla oheiseen kyselyyn. Vastaukset käsitellään nimettöminä. Kiitos palautteestasi.

Palautekysely asiakastyytyväisyydestä

Palautekysely asiakkaiden läheisille

Vierailut Pihlajalinnan hoivakodeissa koronavirusaikana
Pihlajalinnan hoivakodeissa noudatetaan vierailuohjeissa alueen hyvinvointialueen tartuntatautiviranomaisten ohjeita. Pihlajalinnan kaikki työntekijät noudattavat annettuja ohjeita koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Vierailijoita pyydetään tulemaan terveenä ja oireettomana. Vierailijoilla annetaan ohjeet turvalliseen vierailuun, kun he saapuvat yksikköön, ja heille on varattu mahdollisuus suu-nenäsuojuksen käyttöön sekä käsien desinfiointiin. Vierailijoita pyydetään pitämään yli 2 metrin turvaetäisyys muihin asukkaisiin ja henkilökuntaan aina kun se on mahdollista. Suosituksena on, että tapaamiset ovat asukkaiden omissa huoneissa. Pyydämme vierailijoita noudattamaan annettuja ohjeita, jotta vierailut toteutuvat turvallisesti.

Yhteystiedot
Tammitie 2, 42300 Jämsänkoski

Palveluvastaava Tuija Kovanen
050 451 3261
tuija.kovanen@pihlajalinna.fi

Sairaanhoitaja
040 358 7331

Hoitajien ympärivuorokautinen puhelinnumero
040 756 1155

Sijainti

Ikipihlaja Johanna, Jämsä

Tammitie 2

42300Jämsänkoski

Reittiohje